Kamerplant

Aglaonema White Kiwi

Chinese Evergreen
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 45 cm
Potdiameter 19 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Aglaonema White Kiwi
De Aglaonema White Kiwi komt van oorsprong uit Oost-Azië. Het is een plant die een prachtige bladtekening heeft en zeer makkelijk te verzorgen is.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 19cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

De plant heeft niet veel water nodig. In de zomer is het goed de grond lichtvochtig te houden. In de winter mag de echter grond wat uitdrogen, voordat u opnieuw water geeft. Besproei hem echter wel regelmatig. De plant houdt namelijk van een hoge luchtvochtigheid. 

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Zoals de meeste varens gedijt de Aglaonema op een lichte, maar beschaduwde plaats. Zorg dus voor voldoende licht, maar vermijd direct zonlicht om verbranding van het blad te voorkomen. 

Standplaats Halfschaduw

Aanraders van Fleur.nl

  opmaakpakket20kamerplantenpng
  € 15,95 € 13,18
  8711969037069-a1l1-web1jpg
  groene-planten-voeding-500ml3e2600jpg
  4aggrbu19png
  € 47,95 € 43,99

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite