Fleur.nl

Winkelwagen

  • Hibiscus 'Flower Tower Purple'

   De Hibiscus boom valt op door de lange en mooie bloei periode. Van juli tot aan september bloeit de 'Flower Tower Purple' met prachtige paars/roze bloemen. Door de smalle groei past deze hibiscus ook goed in kleine tuinen.

   €99,95
   200-300 cm
  • Paulownia tomentosa - Anna Paulownaboom

   De Paulownia tomentosa, ook wel bekend als de Anna Paulownaboom, is een zeer bijzondere boom. Hij groeit ontzettend hard en heeft soms wel bladeren die meer dan 70 centimeter groot zijn.

   €249,95
   200 - 600 cm
  • Krentenboom meerstammig (Amelanchier lamarckii)

   De Amelanchier lamarckii' is een boom voor elk seizoen! Het krentenboompje bloeit in het voorjaar met hagelwitte bloesem, krijgt in de zomer paarszwarte eetbare besjes en heeft een prachtige verkleuring in de herfst.

   €114,95
   125 - 350 cm
   Uitverkocht
  • Hibiscus 'Marina'

   De Hibiscus boom valt op door de lange en mooie bloei periode. Van juli tot aan september bloeit de 'Marina' met paarse tot violet bloemen.

   €59,95
   100-140 cm
  • Magnolia grandiflora

   De Magnolia grandiflora is een prachtige boom met hoge sierwaarde. De boom bloeit met grote, witte bloemen in de zomermaanden.

   €124,95
   250 - 400 cm
  • Sale
  • Prunus serrulata 'Kiku-Shidare-Zakura' Japanse sierkers

   De Prunus serrulata 'Kiku-Shidare-Zakura' is een Japanse sierkersboom. De treurboom heeft prachtige bloesem in het voorjaar en krijgt een hoogte van ongeveer drie meter. Hij kan net zo breed worden, dus een plekje in een middelgrote tot grote tuin is het

   €109,95 €99,95
   170 - 260 cm
  • Amelanchier alnifolia 'Obelisk'

   De Amelanchier alnifolia 'Obelisk' is een boom voor elk seizoen! Het krentenboompje bloeit in het voorjaar met hagelwitte bloesem, krijgt in de zomer rode bessen en heeft een prachtige verkleuring in de herfst.

   €127,95
   300 cm
  • Prunus cerasifera 'Nigra' Sierpruim

   De Prunus cerasifera 'Nigra' is een sierboom. De boom heeft een smalle, opgaande groei, maar wordt breder naarmate hij ouder wordt. Opvallend zijn de paarsrode bladeren.

   €109,95
   200 - 500 cm
  • Magnolia soulangeana

   De Magnolia soulangeana is de meest bekende beverboom. De sierboom krijgt witroze bloemen op het kale hout wat deze boom een echte eyecatcher in de tuin maakt!

   €39,95
   80 - 200 cm
  • Amelanchier lamarckii - Krentenboom

   De Amelanchier lamarckii' is een boom voor elk seizoen! Het krentenboompje bloeit in het voorjaar met hagelwitte bloesem, krijgt in de zomer paarszwarte eetbare besjes en heeft een prachtige verkleuring in de herfst.

   €99,95
   200 - 400 cm
  • Prunus serrulata 'Amanogawa'

   De Prunus serrulata 'Amanogawa' is een Japanse sierkersboom met van nature een zuilvormige groeiwijze. Hij krijgt een maximale hoogte van drie tot vijf meter en past goed in de kleine tuin.

   €199,95
   200 - 500 cm
  • Magnolia kobus Beverboom

   De Magnolia kobus is een beverboom. De sierboom krijgt witte, stervormige bloemen op het kale hout wat deze boom een echte eyecatcher in de tuin maakt!

   €129,95
   200 - 500 cm
  • Hibiscus 'Hamabo'

   De Hibiscus boom valt op door de lange en mooie bloei periode. Van juli tot aan september bloeit de 'Hamabo' met lichtroze bloemen.

   €59,95
   100-140 cm
  • Hibiscus 'Woodbridge'

   De Hibiscus boom valt op door de lange en mooie bloei periode. Van juli tot aan september bloeit de 'Woodbridge' met roze/rode bloemen.

   €59,95
   100-140 cm
  • Japanse sierkers Prunus serrulata 'Kanzan'

   De Prunus serrulata 'Kanzan' is een Japanse sierkersboom. Hij krijgt een minimale hoogte van vijf meter en past daardoor goed in de middelgrote tot grote tuin. De bloesem in het voorjaar is een prachtig gezicht!

   €89,95
   200 - 600 cm
  • Lei-Magnolia grandiflora

   De Magnolia grandiflora is een prachtige leiboom met hoge sierwaarde. De bladhoudende boom bloeit met grote, witte bloemen in de zomermaanden.

   €299,95
   300 - 360 cm
  • Sorbus aucuparia Wilde Lijsterbes

   De Sorbus aucuparia is de meest voorkomende lijsterbes. De bessen zijn oranjerood van kleur en erg geliefd bij vogels. De boom heeft een mooie herfstverkleuring.

   €109,95
   200 - 600 cm
  • Pyrus salicifolia 'Pendula' Sierpeer

   De Pyrus salicifolia 'Pendula' is een prachtige bolboom met grijze, overhangende twijgen. De sierperen die aan de boom komen, blijven tot diep in de winter zitten. Een zeer sierlijke boom!

   €74,95
   140 - 260 cm
   Uitverkocht
  • Malus 'Red Sentinel'

   De Malus 'Red Sentinel' is een zuilboom met sierappels. De boom heeft een smalle, opgaande groei. De 'Red Sentinel' is een sierappel die dieprood van kleur is en tot in de winter aan de boom blijft zitten.

   €99,95
   200 - 400 cm
  • Hibiscus 'Woodbridge' - hoogstam

   De Hibiscus boom valt op door de lange en mooie bloei periode. Van juli tot aan september bloeit de 'Woodbridge' met roze/rode bloemen.

   €69,95
   200-250 cm
  • Gouden Regen 'Vossii' Meerstammig

   De Laburnum watereri 'Vossii' is een zeer decoratieve, meerstammige boom met grote, goudgele bloemen die in trossen als gouden regen naar beneden hangen.

   €244,95
   200 - 250 cm
  • Prunus subhirtella 'Autumnalis Rosea'

   De Prunus subhirtella 'Autumnalis Rosea' is een bijzondere boom die in de wintermaanden (november - maart) bloeit met lichtroze bloemetjes op het kale hout. De boom blijft compact en past goed in kleine tuinen.

   €109,95
   200 - 300 cm
  • Magnolia grandiflora halfstam

   De Magnolia grandiflora is een prachtige boom met hoge sierwaarde. De boom bloeit met grote, witte bloemen in de zomermaanden.

   €99,95
   250 - 400 cm
  • Davidia involucrata Zakdoekenboom

   De Davidia involucrata is een traag groeiende boom die pas op oudere leeftijd uitblinkt. De boom krijgt dan grote, witte bloemen die hangen en op een zakdoek lijken. Vandaar ook de Nederlandse naam Zakdoekenboom.

   €134,95
   200 - 500 cm

Bloesembomen online bestellen 

Bloesembomen zijn ware pareltjes in een tuin. De meeste bloeiende bomen blinken in het voorjaar uit met prachtige bloesem. Echte klassiekers zijn de Magnolia, Japanse sierkers of een Krentenboom. Met een bloesemboom breng je kleur naar jouw tuin. Ze staan symbool voor de lente. Vaak groeien er vruchten uit de bloesem. Denk bijvoorbeeld aan fruitbomen waar de bloesem zorgt voor de verstuiving van het fruit. 

Soorten bloesemboom

Bomen met bloesem bloeien vaak in de lente, wanneer de vorst wegtrekt en de zon steeds langer tevoorschijn komt. Er zijn ook speciale bomen die juist in de wintermaanden bloeien, zoals de Prunus subhirtella 'Autumnalis Rosea'. Op het kale hout verschijnen de lichtroze bloemetjes. 

Daarnaast hebben alle fruit- en sierfruitbomen ook bloesem in het voorjaar. Vaak is dit wit tot roze van kleur. De bloeitijd is zo'n 1 à 2 maanden, in april en mei. 

Bomen gratis thuis bezorgd

Bij Fleur.nl kies je je boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (als de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Al onze bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Bij de bomen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

Japanse bloesemboom

Een van de meest populaire en veel geziene bloesemboom is de Japanse sierkers. De boom heeft weinig onderhoud nodig en schittert in het voorjaar met witte en roze bloesem. Dit zijn de soorten die wij hebben:

Bloesembomen
Onze merken

Socialmedia