Kamerplant

Ficus Umbellata

Afrikaanse vijg
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 130 cm
Potdiameter 45 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Ficus Umbellata
De Ficus Umbellata is een populaire plant, zowel voor op kantoor als in de woonkamer. De grote bladeren zorgen voor een tropische sfeer. 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 45cm
Gemiddeld
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Ficus continu vochtig door de plant regelmatig te bewateren. Geef pas water wanneer de grond droger wordt en doe dit in kleine hoeveelheden. Teveel water kan namelijk leiden tot wortelrot. In de winter verbruikt de plant ongeveer de helft van het benodigde water in de zomer. Houd hier dus rekening mee. 

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Ficus staat graag op een lichte plek zonder direct zolicht. Weinig licht zal de groei van de plant namelijk belemmeren en ervoor zorgen dat de plant minder snel nieuw blad aanmaakt. Directe zon geeft kans op verbranding van het blad.

Standplaats Zonnig

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite