Fleur.nl

Winkelwagen

BLACK FRIDAY - ALLEEN NU - tot 30% KORTING!!

  • Sale
  • Vaccinium corymbosum Blauwe Bes

   De Vaccinium corymbosum 'Bluecrop' is een grote bessenstruik met de bekende blauwe bessen. De bessen zijn redelijk groot en smaken lekker zoet.

   €14,95 €13,45
   60 - 80 cm
  • Sale
  • Vaccinium corymbosum 'Goldtraube' Blauwe Bes

   De Vaccinium corymbosum 'Goldtraube' is een productieve bessenstruik met de kleine, blauwe bes. Het is een bes die zeer smakelijk is en rijk aan vitamines en antioxidanten!

   €11,95 €10,75
   75 - 85 cm
  • Sale
  • Ribes rubrum 'Jonkheer Van Tets' rode bes

   De Ribes rubrum 'Jonkheer Van Tets' krijgt felrode bessen aan de struik. De bessen zijn friszuur en goed sappig en hangen in grote trossen bij elkaar.

   €7,95 €7,15
   60 - 80 cm
  • Sale
  • Ribes nigrum zwarte bes

   De Ribes nigrum 'Ben Nevis', in Nederland de Zwarte bes genoemd, is een laagblijvende struik met een rijke bloei van bessen. De kleine bessen hebben een zoete smaak en zijn erg gezond.

   €7,95 €7,15
   60 - 80 cm
  • Sale
  • Lycium barbarum 'Instant Succes' Gojibes

   De Lycium barbarum 'Instant Succes' is een bijzondere bessenstruik met de Gojibes, een rode bes die een zoete smaak heeft en zeer gezond is. De struik bloeit met paarse bloemen vanaf het voorjaar tot laat in de zomer en is een echte eyecatcher.

   €14,95 €13,45
   75 - 85 cm
   Uitverkocht

Bessenstruik kopen

Bessen plukken uit eigen tuin, leuker wordt het niet! Fleur.nl heeft een groot assortiment aan bessenstruiken te koop. Zo hebben we blauwe, rode of zwarte bessenstruiken. De een smaakt zoet, de ander zuur. Bekijk snel ons kleinfruit en geniet binnenkort van zelfgeplukt fruit. 

Soorten bessenstruik

Aronia (Zwarte Appelbes)

Deze struik is erg sterk en winterhard. De Aronia Meloncarpa heeft mooi gekleurd blad en een schitterende herfstverkleuring. De appelbes is los niet erg lekker om te eten, maar de besjes kunnen goed verwerkt worden als jam of in gerechten. De bessen zijn rijp in september.

Vaccinium (Blauwe Bes)

De welbekende blauwe bes is een bessenstruik die flink kan groeien. Hij kan een hoogte van meer dan twee meter krijgen en erg breed worden. De bessen zijn lekker fris en zoet van smaak en kunnen in juli geoogst worden. 

Ribes Nigrum (Zwarte Bes)

De zwarte bes is redelijk groot en zeer gezond! De bessen zijn rijk aan Vitamine C en kunnen los gegeten worden of verwerkt worden als sap. De Ribes Nigrum is een struik met een maximale hoogte van 1,5 meter. 

Ribes Rubrum (Rode Bes)

De Rode bes is een kleine vrucht die erg zuur van smaak is. De bes is erg gezond en wordt vaak gebruikt ter decoratie in gerechten. Je kunt ze ook prima eten. Deze bessenstruik is zeer winterhard en heeft een smalle, opgaande groei. 

Lonicera (Honingbes)

De Honingbes is een langwerpige variant van de blauwe bes met een aparte smaak. Ze zijn los te eten, maar niet iedereen vindt ze lekker. De Lonicera is een wat minder bekende bessenstruik en geeft erg mooie lichtgele bloemetjes in het voorjaar. 

Bessenstruik planten

Een bessenstruik kan het hele jaar door geplant worden, alleen niet bij vorst. De struik geeft in het eerste jaar vaak nog geen bessen omdat deze zich eerst moet ontwikkelen. Alle struiken staan het liefst op een beschutte plek in de zon. Hoe zonniger de standplaats is, hoe rijker de oogst zal zijn. 

Bessenstruik
Onze merken

Socialmedia