Fleur.nl

Winkelwagen

  • Actinidia arguta 'Issai'

   De Actinidia arguta 'Issai' is een kiwibesplant met kleine, heldergroene kiwi's. Ze hebben een zoete, aromatische smaak. De 'Issai' is zelfbestuivend, dus je hebt geen andere plant nodig.

   €14,95
   40 - 60 cm
  • Actinidia arguta 'Weiki' (mannelijk)

   De Actinidia arguta 'Weiki' is een mannelijke variant van de kiwibesplant. Dit ras draagt zelf geen vruchten, maar is wel nodig om andere planten te bestuiven en bevruchten.

   €14,95
   40 - 60 cm
  • Actinidia arguta 'Ken's Red' (vrouwelijk)

   De Actinidia arguta 'Ken's Red' is een kiwibesplant met kleine, rode kiwi's. Ze hebben een zoete, aromatische smaak. Om vruchten aan de kiwibesplant te krijgen is er een mannelijke plant nodig.

   €14,95
   40 - 60 cm
  • Actinidia deliciosa 'Jenny'

   De Actinidia deliciosa 'Jenny' is een kiwiplant die zelfbestuivend is. Je hebt dus geen andere plant nodig om vruchten te krijgen. De bruinbehaarde kiwi's van de 'Jenny' zijn heerlijk zoet en zitten vol vitamine C.

   €14,95
   40 - 60 cm
  • Actinidia deliciosa 'Hayward' (vrouwelijk)

   De Actinidia deliciosa 'Hayward' is een vrouwelijke kiwiplant. De struik heeft een mannelijke plant nodig om vruchten te krijgen. De bruinbehaarde kiwi's van de 'Hayward' zijn heerlijk zoet en zitten vol vitamine C.

   €14,95
   40 - 60 cm
  • Actinidia deliciosa 'Atlas' (mannelijk)

   De Actinidia deliciosa 'Atlas' is een mannelijke kiwiplant die zelf geen vruchten geeft. Je kunt de klimplant wel gebruiken om andere kiwiplanten te bestuiven.

   €14,95
   40 - 60 cm

Fruitbomen makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten en fruitbomen bij fleur.nl 

Kiwibesplanten
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce