Fleur.nl

Winkelwagen

Grape Ivy Tree - kunstplant

 Grape Ivy Tree - kunstplant
  • 4 - 7 werkdagen

  • Grape Ivy Tree - kunstplant is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en niet van echt te onderscheiden! Kunstplanten zijn een uitstekende oplossing voor plekken waar geen daglicht komt.
€119,95
... updating the shopping cart ...
  • Direct van de beste kwekers
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Gratis achteraf betalen

Beschrijving Grape Ivy Tree - kunstplant

De bladeren van onze Ivy Tree kunstplant zijn door zijn verfijnde details niet van echt te onderscheiden. Ze variëren van grootte en zijn voorzien van lichte nerven en een natuurlijk kleurverloop. Enkele kleinere bladeren steken speels uit het geheel. Deze Ivy Tree kunstplant behoudt het hele jaar zijn groene blad en heeft geen verzorging nodig. En zeker een uitstekend alternatief wanneer je geen groene vingers hebt of een plek waar geen daglicht is. Zo kun je op elke plek in je huis of kantoor een plant neerzetten! TIP: Bestel een sierpot bij de kunstplant zodat deze helemaal niet meer van echt te onderscheiden is!

Kunstplanten van Fleur.nl

Onze collectie kunstplanten zijn van hoogwaardig kwaliteit gemaakt. Tot in de kleinste details zijn ze verfijnd en hierdoor bijna niet van echt te onderscheiden. De planten verkleuren niet door (dag)licht. In ons grote assortiment is er genoeg keus te vinden. Online bestellen gaat eenvoudig en veilig, zo geniet je al snel van jouw mooie kunstplant! 

Geen water nodig
Kan overal staan
Geen onderhoud
Blijft altijd mooi
   
Bestel ook een bloempot erbij voor een complete set!

 

Eigenschappen                                                                                                                 
Hoogte incl. pot      120 cm
Pot/steker      Geleverd in pot
Verzending      Gratis boven de €45,00

 

Reviews

Geen reviews gevonden...
Onze merken

Socialmedia