Fleur.nl

Winkelwagen

  • Ilex meserveae 'Blue Princess'

   De Ilex meserveae 'Blue Princess' zorgt altijd voor kleur in jouw tuin, met name wanneer de rode besjes aan de Ilex zitten. De hulst is uiterst geschikt als haag, maar kan ook goed solitair.

   €10,95
   50 - 150 cm
  • Ilex meserveae 'Heckenfee'

   De Ilex meserveae 'Heckenfee' zorgt altijd voor kleur in jouw tuin, met name wanneer de rode besjes aan de Ilex zitten. De 'Heckenfee' is uiterst geschikt als haag, maar kan ook goed solitair in de tuin staan.

   €22,95
   80 - 150 cm
  • Ilex meserveae 'Heckenpracht'

   De Ilex meserveae 'Heckenpracht' is een van de meest geliefde groenblijvende haagplanten, wat ook al blijkt uit de naam 'Heckenpracht' wat 'hagenpracht' betekent. Wanneer je naast die pracht geen besjes aan je Ilex wilt dan is dit een uitstekende plant vo

   €10,95
   50 - 175 cm
  • Ilex meserveae 'Blue Angel'

   Met deze plant heb je niet alleen hulst in je kerstkrans, maar ook in je tuin. De 'Blue Angel' dankt zijn naam aan zijn groenblauwe bladeren. Hij behoudt die bladeren gedurende het hele jaar.

   €13,95
   50 - 150 cm
  • Ilex aquipernyi 'Dragon Lady'

   De Ilex aquipernyi 'Dragon Lady' heeft diepgroene bladeren en in het najaar felrode bessen. Dit is een prachtig kleurencontrast. De Ilex behoudt gedurende het hele jaar zijn blad.

   €24,95
   80 - 225 cm
  • Ilex meserveae 'Heckenstar'

   De Ilex meserveae 'Heckenstar' is uiterst geschikt voor het creëren van een haag. Hoewel hij ook mooi is wanneer hij solitair geplaatst is. Gedurende het hele jaar zorgt hij voor een groene uitstraling van jouw tuin.

   €13,95
   60 - 150 cm
  • Ilex meserveae 'Blue Angel' bol

   Met deze plant heb je niet alleen hulst in je kerstkrans, maar ook in je tuin in de vorm van een bol. De Blue Angel is een kleurrijke toevoeging aan je tuin. Hij behoudt die bladeren gedurende het hele jaar.

   €51,95
   45 - 55 cm

Hagen makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten en hagen bij fleur.nl 

Hulst
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce