Kamerplant

Heteropanax Chinensis

Chinese kamerboom
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 140 cm
Potdiameter 30 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Heteropanax Chinensis
De Heteropanax Chinensis, ook wel Chinese Kamerboom genoemd, is een prachtige plant die snel groeit. De dikke stam en het heldergroene blad zorgen ervoor dat je echt een boom in huis hebt!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 30cm
Gemiddeld
Zonnig
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Bewateren omschrijving

De Heteropanax verbruikt veel water en moet dus regelmatig bewaterd worden. Houd de grond van de plant continu vochtig door regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Voorkom hiermee dat er een laag water in de pot komt te staan. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken. 

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Heteropanax houdt van een goed verlichte plek en ontvangt bij voorkeur minstens vijf uur direct zonlicht. De ideale plek voor de plant is dan ook op enkele afstand van een raam op het zuiden. Zet de plant niet op de tocht.

Standplaats Zonnig

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite