Fleur.nl

Winkelwagen

  • Spathiphyllum Sensation - hydrocultuur

   Spathiphyllum Sensation - hydrocultuur eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl. Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan.

   €59,95
   90 cm 22 cm
  • Spathiphyllum Mont Blanc - hydrocultuur

   Spathiphyllum Mont Blanc - hydrocultuur eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl. Hydrocultuurplanten zijn zeer geschikt als je wat minder groene vingers hebt!

   €13,95
   60 cm 15 cm
  • Spathiphyllum Sensation - hydrocultuur

   Spathiphyllum Sensation - hydrocultuur eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl. Hydrocultuurplanten zijn zeer geschikt wanneer je een gemakkelijk te verzorgen plant in huis wil.

   €42,95
   80 cm 19 cm
  • Spathiphyllum Gokyo - hydrocultuur

   Spathiphyllum Gokyo - hydrocultuur eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl. Bij ons vind je een groot assortiment aan kamerplanten en potten!

   €25,95
   80 cm 18 cm
  • Spathiphyllum Gokyo - hydrocultuur

   Spathiphyllum Gokyo - hydrocultuur eenvoudig en snel online bestellen? Fleur.nl. Hydrocultuurplanten zijn zeer geschikt als kantoorplanten!

   €43,95
   90 cm 28 cm

De bladeren en bloemen van de Lepelplant (Latijn: Spathiphyllum) hebben een langwerpige vorm. De kolf van de plant is crèmekleurig en het schutblad wit. De Spathiphyllum gedijt zeer goed in de schaduw en is qua verzorging niet veeleisend.

Spathiphyllum - Hydrocultuur
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce