Fleur.nl

Winkelwagen

Japanese Maple (kunstplant) in Baq Globe Waterfall

 Japanese Maple (kunstplant) in Baq Globe Waterfall
  • 7 - 9 dagen

  • 180 cm

    39 cm

  • De combinatie van de japanese maple kunstplant in een exclusieve baq globe waterfall sierpot geeft jouw woonkamer of kantoor een unieke uitstraling.
€279,95
... updating the shopping cart ...
  • Direct van de beste kwekers
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Gratis achteraf betalen

Beschrijving Japanese Maple (kunstplant) in Baq Globe Waterfall

Over de kunstplant

De Japanese Maple kunstplant is haast niet van echt te onderscheiden. De Japanese Maple is een volle kunstplant met veel bladeren. Deze kunstplant is een uitstekend alternatief wanneer je geen groene vingers hebt of een plek waar geen daglicht is. Zo kun je op elke plek in je huis of kantoor een plant neerzetten. 

Kunstplanten van Fleur.nl

Onze collectie kunstplanten zijn van hoogwaardig kwaliteit gemaakt. Tot in de kleinste details zijn ze verfijnd en hierdoor bijna niet van echt te onderscheiden. De planten verkleuren niet door (dag)licht. In ons grote assortiment is er genoeg keus te vinden. Online bestellen gaat eenvoudig en veilig, zo geniet je al snel van jouw mooie kunstplant! 

Over de Pot

De Luxe Lite Universe Waterfall globe is een exclusieve, handgemaakte plantenbak. Het materiaal waarvan deze pot gemaakt is, is composiet. Dit houdt in dat de plantenbak bestaat uit samengestelde componenten. Dat heeft tot gevolg dat het materiaal sterker is dan gewoon kunststof, maar alsnog licht van gewicht.

Wanneer je oog voor detail hebt, is deze plantenbak wat voor jou. De Luxe Lite Universe Waterfall heeft een natuurlijke uitstraling door de structuur van de pot. De plantenbak is met name bedoeld voor binnen en staat prachtig in jouw woonkamer of kantoor. Een ware eyecatcher! Eigenschappen

Exclusieve uitstraling
Handige dubbele bodem
3 jaar garantie
Waterdicht

 

Eigenschappen                                                                                                              
Hoogte incl. pot      180 cm 
Diameter pot      39 cm
Extra informatie      Plant en pot worden los van elkaar geleverd

 

 

Reviews

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Onze merken

Socialmedia