Fleur.nl

Winkelwagen

Oceana Partner Yellow Copper/Pearl White Ø 35 cm van Baq

Baq Oceana Partner Yellow Copper/Pearl White Ø 35 cm
  • Merk: Baq Meer Baq
  • 1 - 2 werkdagen

  • 70 cm

    35 cm,

  • De Baq Oceana Partner Yellow Copper/Pearl White is grotendeels gemaakt van oesterschelpen. Dit geeft een natuurlijk en sfeervol effect in jouw woon- of werkruimte!
€609,95
... updating the shopping cart ...
  • Direct van de beste kwekers
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Gratis achteraf betalen

Beschrijving Oceana Partner Yellow Copper/Pearl White Ø 35 cm

Elke Baq Oceana Partner is uniek. Waarom dan? Omdat elke Baq Oceana handgemaakt is! De naam 'Oceana' wijst op het materiaal waarmee de pot is versierd, namelijk met oesterschelpen. Met name de bovenste rand van de pot is yellow copper. Soms is er weer even een schelp van yellow copper tussen geplaatst in de rest van de pot. Het overige deel van de oesterschelpen is pearl white. Deze oesterschelpen zijn een product van duurzaamheid, want het zijn de reststukken van de oesterkweek. Het handige aan de Baq-potten is dat ze een dubbele bodem hebben.  

De Baq Oceana Partner heeft een ronde omtrek. Het model is aan de onderkant wat smaller dan de bovenkant. Daarnaast is het een langwerpig hoge pot. De diameter van de opening van de pot is 30 cm. De pot is een stralende aanvulling voor jouw woon- of werkruimte!

Vind je de pot wel mooi, maar is hij te klein naar jouw zin? Kijk dan snel bij de soortgelijke potten die net wat groter zijn!

 

Exclusieve uitstraling
Handige dubbele bodem
3 jaar garantie
Sterk materiaal

 

Eigenschappen  
Diameter pot 35 cm
Hoogte pot 70 cm
Materiaal Composite (Polystone)
Verzending Gratis boven €45,00

Reviews

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Onze merken

Socialmedia