Fleur.nl

Winkelwagen

Oceana Partner Yellow Copper/Pearl White Ø 54 cm van Baq

Baq Oceana Partner Yellow Copper/Pearl White Ø 54 cm
  • Merk: Baq Meer Baq
  • 1 - 2 werkdagen

  • 110 cm

    54 cm,

  • De Baq Oceana Partner Yellow Copper/Pearl White is een unieke pot, die handgemaakt is. Wanneer je een rijke aanvulling voor jouw hal, kantoor of woonkamer zoekt, dan is dit dé pot voor jou!
€1.449,95
... updating the shopping cart ...
  • Direct van de beste kwekers
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Gratis achteraf betalen

Beschrijving Oceana Partner Yellow Copper/Pearl White Ø 54 cm

Elke Baq Oceana Partner is uniek. Waarom dan? Omdat elke Baq Oceana handgemaakt is! De naam 'Oceana' wijst op het materiaal waarmee de pot is versierd, namelijk met oesterschelpen. Grotendeels is de pot qua kleur pearl white. Met name de bovenste rand van de pot is yellow copper. Soms is er een schelp van yellow copper tussen de witte schelpen geplaatst wat zorgt voor een extra accent. Deze oesterschelpen zijn een product van duurzaamheid, want het zijn de reststukken van de oesterkweek. Het handige aan de Baq-potten is dat ze een dubbele bodem hebben.  

De Baq Oceana Partner heeft een ronde omtrek. Het model is aan de onderkant wat smaller dan de bovenkant. Daarnaast is het een langwerpig hoge pot. De diameter van de opening van de pot is 48 cm. De pot is een stralende aanvulling voor jouw hal, kantoor of woonkamer!

Vind je de pot wel mooi, maar is hij te groot naar jouw zin? Kijk dan snel bij de soortgelijke potten die net wat kleiner zijn!

 

Exclusieve uitstraling
Handige dubbele bodem
3 jaar garantie
Sterk materiaal

 

Eigenschappen  
Diameter pot 54 cm
Hoogte pot 110 cm
Materiaal Composite (Polystone)
Verzending Gratis boven €45,00

Reviews

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Onze merken

Socialmedia