Kamerplant

Phalaenopsis Mineral Mexico

Orchidee
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 35 cm
Potdiameter 9 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Phalaenopsis Mineral Mexico
De witgele Orchidee Mineral Mexico is een toevoeging aan elke kamer. Daarnaast is de Orchidee ook mooi om als cadeau te geven! Voeg een gepersonaliseerd kaartje toe om het cadeau helemaal af te maken!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 9cm
Weinig
Halfschaduw
Met bloemen
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

Zet de Orchidee op een lichte plek, zonder direct zonlicht. Teveel zonlicht is schadelijk voor het blad en de plant zal daardoor zijn mooie kleur verliezen. Zet de plant niet dichtbij de verwarming of op een plek met tocht, want dat vergroot de kans op ziekte en ongedierte. Plaats de plant verder ook niet in de buurt van een fruitmand, want fruit scheidt namelijk een gas uit die de plant snel laat verouderen.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Orchidee heeft niet veel water nodig. Geef pas weer water wanneer de grond weer droog is geworden. Geef hierbij water op kamertemperatuur aan de grond, niet aan de bloem of plant. Doe dit bij voorkeur 's ochtends voor een goede opname door de plant. Voorkom dat er een laagje water in de pot komt te staan, wat dit kan wortelrot veroorzaken. In de winterperioden heeft de Orchidee minder water nodig. Laat de plant dan eerst een antal dagen op droge grond staan, voordat u deze opnieuw voorziet van water. 

Aanraders van Fleur.nl

  orchidee-potgrond-5-liter-voorkant_57abdd.jpg
  € 5,95 € 4,92
  orchidee-voeding-voorkant-250-ml_f3b15d.jpg
  € 5,95 € 4,92
  orchidee-spray_0ab7e4.jpg
  € 6,95 € 5,74

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite