Kamerplant

Philodendron Imperial Green in Pure Cone wit

Philodendron
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 90 cm
Potdiameter 43 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Philodendron Imperial Green in Pure Cone wit
De Philodendron Imperial Green wordt kant-en-klaar geleverd in de Pure Cone pot en staat prachtig in iedere ruimte. Nu alleen nog een geschikte plek ervoor uitzoeken! 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 43cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Philodendron in de lente en zomer altijd licht vochtig. Zorg ervoor dat de plant niet teveel water krijgt, want daar is de hij gevoelig voor. Geef pas water wanneer de grond wat begint uit te drogen en voel eerst een paar centimeter diep met een vinger in de grond alvorens voordat u nieuw water toevoegt. In de herfst en winter mag de grond zelfs enkele dagen tot een week uitdrogen voor een nieuwe watergift. 

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

Zet de Philodendron op een plek met (half)schaduw. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie uur direct zonlicht ontvangt. Een plaats bij een raam op het noorden is ideaal voor de Philodendron.

Standplaats Halfschaduw

Aanraders van Fleur.nl

    groene-planten-voeding-500ml3e2600jpg
    plantenspuit20en20gieter20antraciet1png
    filef23e49jpg
    € 16,95 € 14,01

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite