Kamerplant

Philodendron Silver Queen mosstok

Klimmende boomliefhebber
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 80 cm
Potdiameter 24 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Philodendron Silver Queen mosstok
De Philodendron Silver Queen met mosstok dankt zijn naam aan het zilvergrijze blad. Het is mooi langwerpig en de philodendron is een snelle groeier. 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 24cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Schaduw
Zonnig
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten

Specificaties

Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Philodendron in de lente en zomer altijd licht vochtig. Zorg ervoor dat de plant niet teveel water krijgt, want daar is de hij gevoelig voor. Geef pas water wanneer de grond wat begint uit te drogen en voel eerst een paar centimeter diep met een vinger in de grond alvorens voordat u nieuw water toevoegt. In de herfst en winter mag de grond zelfs enkele dagen tot een week uitdrogen voor een nieuwe watergift. 

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

Zet de Philodendron op een plek met (half)schaduw. Zorg ervoor dat de plant maximaal drie uur direct zonlicht ontvangt. Een plaats bij een raam op het noorden is ideaal voor de Philodendron.

Standplaats Halfschaduw, Schaduw, Zonnig

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite