Kamerplant

Pilea Peperomioides Mojito

Bonte pannenkoekplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 20 cm
Potdiameter 13 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Pilea Peperomioides Mojito
De Pilea Mojito Pannenkoekplant is een unieke variant van de Pilea. De plant kan behoorlijk groot worden en kan witte bloemen in de zomer krijgen. Erg leuk om cadeau te doen!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 13cm
Weinig
Halfschaduw
Grote bladeren
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren omschrijving

De Pilea heeft niet veel water nodig. Echter dient de grond van de plant wel continu vochtig te zijn. Geef daarom regelmatig een kleine hoeveelheid wate, om uitdroging van de grond te voorkomen. Let er echter wel op dat er geen laag water in de pot ontstaat, want dit kan leiden tot wortelrot. Ook is een regelmatige sproeibeurt goed voor de Pilea.

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Zet de Pilea op een zonnige plek, maar vermijd hierbij direct zonlicht. Een te grote hoeveelheid direct zonlicht maakt het blad namelijk vaal van kleur. Als de plant nauwelijks groeit, staat deze vaak in een te donkere omgeving. Zet de plant dan wat dichter naar het raam toe. 

Standplaats Halfschaduw

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite