Fleur.nl

Winkelwagen

Polystone Coated Dolcie L van Baq

Baq Polystone Coated Dolcie L
Baq Polystone Coated Dolcie L
Baq Polystone Coated Dolcie L
  • Merk: Baq Meer Baq
  • 1 - 2 werkdagen

  • 73 cm

    80 cm

  • De Polystone Coated Dolcie L heeft een coating die ervoor zorgt dat de plantenbak UV-bestendig, waterafstotend en -dicht is. Hierdoor is hij uitstekend geschikt voor zowel binnen als buiten!
€699,95
... updating the shopping cart ...
  • Direct van de beste kwekers
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Gratis achteraf betalen

Beschrijving Polystone Coated Dolcie L

De Baq Polystone Coated Dolcie is een exclusieve, handgemaakte plantenbak van polystone. Dit houdt in dat de pot bestaat uit gemalen kalksteen én kunststof, wat ervoor zorgt dat hij redelijk licht van gewicht is, maar tegelijkertijd wel een stenen uitstraling heeft. Daarnaast beschikt de pot over een handige dubbele bodem. De Polystone Coated onderscheidt zich van de rest van de Polystone collectie door de coating die ervoor zorgt dat deze pot UV-bestendig, waterafstotend en volledig waterdicht is. 

De Polystone Coated Dolcie L heeft een wat ronder model. Van onder is de pot smal en geleidelijk aan wordt hij breder om vervolgens weer smaller te worden. De plantenbak is versierd met allerlei (horizontale) lijnen die er ingekerfd zijn. De pot is verkrijgbaar in de kleuren rock (bruinachtig) en raw grey (grijs). Deze pot is een prachtige aanvulling voor je kantoor, woonkamer of het terras!

Vind je deze pot toch te groot voor jouw interieur? Kijk dan even bij dezelfde pot, alleen dan in een kleinere maat (S of M).

 

Eigenschappen  
Diameter pot 80 cm
Hoogte pot 73 cm
Materiaal Composite (Polystone)
Verzending Gratis boven €45,00

 

UV-bestendig
Handige dubbele bodem
3 jaar garantie
Sterk materiaal

Reviews

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Onze merken

Socialmedia