Fleur.nl

Winkelwagen

Polystone Coated Kamelle L van Baq

Baq Polystone Coated Kamelle L
Baq Polystone Coated Kamelle L
Baq Polystone Coated Kamelle L
  • Merk: Baq Meer Baq
  • 1 - 2 werkdagen

  • 52 cm

    93 cm

  • De Polystone Coated Kamelle L een handgemaakte, exclusieve plantenbak met een coating die ervoor zorgt dat deze pot waterafstotend, waterdicht en UV-bestendig is.
€879,95
... updating the shopping cart ...
  • Direct van de beste kwekers
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Gratis achteraf betalen

Beschrijving Polystone Coated Kamelle L

De Baq Polystone Coated Kamelle is een exclusieve, handgemaakte pot van het materiaal polystone. Dat houdt in dat hij bestaat uit gemalen kalksteen én kunststof. Dit zorgt ervoor dat hij redelijk licht van gewicht is, maar tegelijkertijd wel een stenen uitstraling heeft. Daarnaast beschikt de pot over een handige dubbele bodem. De Polystone Coated onderscheidt zich van de Polystone collectie door de coating die ervoor zorgt dat deze pot UV-bestendig, waterafstotend en volledig waterdicht is. 

De Polystone Coated Kamelle L heeft een diameter van 93 cm en een hoogte van 52 cm. Dus de pot neemt in de breedte meer ruimte in dan in de hoogte. Houd er wel rekening mee dat er nog een plant in hoort, dus dat het geheel dan ook hoger wordt. De pot is gedecoreerd met allerlei ingekerfde streepjes die zowel horizontaal, verticaal als diagonaal zijn. De pot is verkrijgbaar in de kleuren rock (bruinachtig) en raw grey (grijs). Deze pot is een prachtige aanvulling voor je kantoor, woonkamer of het terras!

Wil je deze pot graag hebben, maar is hij te groot voor je interieur? Kijk dan ook eens bij dezelfde pot in de maten S en M.

 

Eigenschappen  
Diameter pot 93 cm
Hoogte pot 52 cm
Materiaal Composite (Polystone)
Verzending Gratis boven €45,00

 

Coating
Handige dubbele bodem
3 jaar garantie
Sterk materiaal

Reviews

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Onze merken

Socialmedia