Fleur.nl

Winkelwagen

Polystone Coated Khalif L van Baq

Baq Polystone Coated Khalif L
Baq Polystone Coated Khalif L
Baq Polystone Coated Khalif L
Baq Polystone Coated Khalif L
  • Merk: Baq Meer Baq
  • 1 - 2 werkdagen

  • 111 cm

    90 cm

  • De Polystone Coated Khalif L is een exclusieve en handgemaakte plantenbak met een coating die ervoor zorgt dat deze plantenbak UV-bestendig en geheel waterdicht is. Ideaal voor buiten!
€1.229,95
... updating the shopping cart ...
  • Direct van de beste kwekers
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Gratis achteraf betalen

Beschrijving Polystone Coated Khalif L

De Baq Polystone Coated Khalif is handgemaakt en onder andere daardoor exclusief. De pot is gemaakt van polystone, wat inhoudt dat hij niet enkel uit steen bestaat, maar ook uit kunststof. Dit zorgt ervoor dat de pot een stenen uitstraling heeft, maar wel redelijk licht van gewicht is. Dit is ideaal bij het verplaatsen van deze pot! Daarnaast beschikt de pot over een handige dubbele bodem. De Polystone Coated onderscheidt zich van de Polystone collectie door de coating die ervoor zorgt dat deze pot UV-bestendig, waterafstotend en volledig waterdicht is. 

De Polystone Coated Khalif is aan de onderkant smal en loopt geleidelijk aan naar boven steeds breder uit tot 90 cm. Het bovenste kwart van de pot heeft dezelfde diameter. De pot is zo'n 21 cm hoger dan breed, waardoor hij onder de langwerpig hoge potten valt. De plantenbak is verkrijgbaar in de kleuren rock (bruinachtig) en raw grey (grijs). Al met al is het een prachtige aanvulling voor je kantoor, woonkamer of het terras!

 

Eigenschappen  
Diameter pot 90 cm
Hoogte pot 111 cm
Materiaal Composite (Polystone)
Verzending Gratis boven €45,00

 

Coating
Handige dubbele bodem
3 jaar garantie
Sterk materiaal

Reviews

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Onze merken

Socialmedia