Fleur.nl

Winkelwagen

Polystone Partner Rockwell Ø 30 cm van Baq

Baq Polystone Partner Rockwell Ø 30 cm
Baq Polystone Partner Rockwell Ø 30 cm
  • Merk: Baq Meer Baq
  • 1 - 2 werkdagen

  • 70 cm

    30 cm

  • De Baq Polystone Partner Rockwell is met zijn robuuste uitstraling een prachtige aanvulling voor jouw woon- of werkruimte!
€149,95
... updating the shopping cart ...
  • Direct van de beste kwekers
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Gratis achteraf betalen

Beschrijving Polystone Partner Rockwell Ø 30 cm

De Baq Polystone Partner Rockwell heeft een robuuste uitstraling. Dit komt doordat hij van steen lijkt te zijn gemaakt en doordat zijn motief wat weg heeft van een rots. Toch is de pot niet van enkel steen gemaakt, maar ook van kunststof. Oftewel: hij is gemaakt van polystone. Daardoor is hij lichter van gewicht dan een pot die alleen van steen gemaakt is. Hierdoor is de plantenbak makkelijk te verplaatsen. Daarnaast beschikt de pot over een handige dubbele bodem. 

De Polystone Partner Rockwell is een langwerpig hoge pot. Aan de onderkant is de pot wat smaller dan bovenaan. Hij is verkrijgbaar in de kleuren smoke (zwart) en natural (crèmeachtig). Verder zijn er ook grotere maten van deze pot beschikbaar, zodat je ook voor een andere maat kunt kiezen als je deze pot te klein vindt. Het is een uitstekende aanvulling voor jouw tuin, woonkamer, hal of kantoor!

Past de langwerpige vorm van de pot niet bij je interieur? Kijk dan ook eens bij een soortgelijke pot, alleen dan lager als de Baq Polystone Couple Rockwell.

 

Eigenschappen  
Diameter pot 30 cm
Hoogte pot 70 cm
Materiaal Composite (Polystone)
Verzending Gratis boven €45,00

 

Exclusieve uitstraling
Handige dubbele bodem
3 jaar garantie
Sterk materiaal

Reviews

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
Onze merken

Socialmedia