Kamerplant

Sansevieria Laurentii in Pure Soft wit

Vrouwentong
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 150 cm
Potdiameter 30 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Sansevieria Laurentii in Pure Soft wit
Sansevieria Laurentii in de Elho Pure Soft is een sierlijke combinatie voor iedere ruimte. Ook leuk om om cadeau te geven! 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 30cm
Weinig
Halfschaduw
Schaduw
Zonnig
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Schaduw, Zonnig
Standplaats omschrijving

De Sansevieria is een gemakkelijke plant en kan zowel op zonnige als op schaduwrijke plekken staan. Op een wat donkere plek zullen de bladeren ook wat donkerder van kleur worden en op een lichtere plek zullen de bladeren snel wat lichter van kleur worden. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Sansevieria verbruikt weinig water en u hoeft de plant dus niet veel water te geven. In de lente- en zomerperioden is tweemaal per week bewateren voldoende en in de herfst- en winterperioden kan de plant gerust zes tot acht weken zonder water. Echter is dit ook afhankelijk van de standplaats van de plant. Als de plant bij een raam op het zuiden staat, heeft deze meer water nodig dan wanneer de plant bij een raam op het noorden staat. Laat de aarde voor een volgende watergift goed opdrogen en geef nooit teveel water. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken en schade aanrichten aan de plant. 

Aanraders van Fleur.nl

    cactus-and-vetplant-voeding-250ml_85d44b.jpg
    € 5,95 € 4,92

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite