Kamerplant

Sansevieria Masiona Congo

Vrouwentong
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 60 cm
Potdiameter 14 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Sansevieria Masiona Congo
Sansevieria Laurentii is een luchtzuiverende plant die makkelijk te verzorgen is en tegen een stootje kan. Een ware toevoeging aan je interieur!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 14cm
Weinig
Halfschaduw
Schaduw
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

De Sansevieria verbruikt weinig water en u hoeft de plant dus niet veel water te geven. In de lente- en zomerperioden is tweemaal per week bewateren voldoende en in de herfst- en winterperioden kan de plant gerust zes tot acht weken zonder water. Echter is dit ook afhankelijk van de standplaats van de plant. Als de plant bij een raam op het zuiden staat, heeft deze meer water nodig dan wanneer de plant bij een raam op het noorden staat. Laat de aarde voor een volgende watergift goed opdrogen en geef nooit teveel water. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken en schade aanrichten aan de plant. 

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

De Sansevieria is een gemakkelijke plant en kan zowel op zonnige als op schaduwrijke plekken staan. Op een wat donkere plek zullen de bladeren ook wat donkerder van kleur worden en op een lichtere plek zullen de bladeren snel wat lichter van kleur worden. 

Standplaats Halfschaduw, Schaduw, Zonnig

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite