Schefflera lavasteen

Vingersboom
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 40 cm
Potdiameter 25 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Schefflera lavasteen
De Schefflera Lova groeit op de lavasteen en is een unieke plant voor in huis! Daarnaast ook leuk om cadeau te geven!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 25cm
Weinig
Halfschaduw
Zonnig
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

Vul de schaal tot 2/3e met water. Gebruik hiervoor bij voorkeur regenwater. Zorg ervoor dat ervoor dat er altijd een laagje water in de schaal zit, zodat de plant niet uitdroogt.

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Geef de Schefflera een goed verlichte standplaats voor een optimale groei. Zorg ervoor dat de plant zo'n drie tot vijf uur direct zonlicht ontvangt. Op enkele meters van een raam op het zuiden zal de Schefflera goed gedijen. De soorten die lichter van kleur zijn, hebben minder bladgroenkorrels in hun blad en staan daarom liever op een plek met nog meer licht. Zet deze soorten daarom wat dichter naar het raam toe. 

Standplaats Halfschaduw, Zonnig

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite