Kamerplant

Tupidanthus Calyptratus

Vingerplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 85 cm
Potdiameter 27 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Tupidanthus Calyptratus
De Tupidanthus Calyptratus staat ook wel bekend als de Schefflera Pueckleri en is een geliefde kamerplant die zich kenmerkt door de grotere bladeren dan andere soorten schefflera. Makkelijk in verzorging en een mooie verschijning!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 27cm
Weinig
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Bewateren omschrijving

De Schefflera is van nature gewend aan droge omstandigheden en heeft dus niet veel water nodig. Houd de grond van de plant in de zomer bij voorkeur licht vochtig en geef de plant eens in de week water. In de winter kunt u de grond licht uit laten drogen voordat u opnieuw water toedient. In de winter is eens in de twee weken bewateren voldoende. Geef de plant nooit teveel water en voorkom dat er een laagje water in de pot ontstaat. Dit kan namelijk wortelrot veroorzaken.

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Geef de Schefflera een goed verlichte standplaats voor een optimale groei. Zorg ervoor dat de plant zo'n drie tot vijf uur direct zonlicht ontvangt. Op enkele meters van een raam op het zuiden zal de Schefflera goed gedijen. De soorten die lichter van kleur zijn, hebben minder bladgroenkorrels in hun blad en staan daarom liever op een plek met nog meer licht. Zet deze soorten daarom wat dichter naar het raam toe. 

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite