Fleur.nl

Winkelwagen

Rotterdamse kerstbomen gratis opgehaald

Rotterdamse kerstbomen gratis opgehaald

De feestdagen zijn voorbij en kerstbomen worden op dit moment massaal afgetuigd en weggegooid. Toch weet niet iedereen wat te doen met de oude kerstboom. Bij mensen die minder goed ter been zijn, maar ook in verzorgingstehuizen, scholen en sportverenigingen is dit vooral het geval. Daarom biedt Fleur.nl deze winter een kerstboom omruilservice aan: Kerstboom eruit, kamerplant erin!


Uw oude kerstboom wordt groene stroom 

Bij bestelling van een kamerplant, nemen wij de kerstboom bij de bezorging mee uit uw huiskamer. Net als bij een wasmachine of televisie, maar dan zonder verwijderingsbijdrage.

Bovendien worden de door Fleur.nl ingezamelde kerstbomen gerecycled, waarbij de vrijgekomen energie wordt omgezet in groene stroom. Zo begint het jaar goed met een bijdrage aan het milieu.


Een groene makeover 

Een groen interieur is goed voor de gezondheid. Om scholen, verenigingen en verzorgingstehuizen aan te sporen om een gezond interieur te omarmen, verloten we onder de deelnemers aan onze omruil-actie 5 grote kamerplanten. Ken jij iemand die een groene makeover verdient? Laat het ons weten!

 Bestel grote kamerplanten bij Fleur.nl!

Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce