Fleur.nl

Winkelwagen

  • Camellia japonica 'Nuccio's Jewel'

   Camellia japonica 'Nuccio's Jewel', de Japanse roos, is een sierlijke wintergroene voorjaarsbloeier met grote roosvormige, witroze bloemen. Geef hem een beschut plekje op je terras of in de tuin!

   €24,95
   40 - 70 cm
  • Camellia sasanqua 'Cleopatra'

   De Camellia sasanqua 'Cleopatra' heeft kleinere bloemen dan zijn soortgenoten, maar dit wordt gecompenseerd met de hoeveelheid. Een uitbundige wintergroene bloeier voor elke tuin!

   €14,95
   25 - 30 cm
  • Camellia japonica 'Nuccio's Pearl'

   Camellia japonica 'Nuccio's Pearl', de Japanse roos, is een sierlijke wintergroene voorjaarsbloeier met grote roosvormige, lichtroze bloemen. Geef hem een beschut plekje op je terras of in de tuin!

   €49,95
   60 - 80 cm
  • Camellia japonica 'Nuccio's Gem'

   Camellia japonica 'Nuccio's Gem', de Japanse roos, is een sierlijke wintergroene voorjaarsbloeier met volle, roosvormige, witte bloemen. Geef hem een beschut plekje op je terras of in de tuin.

   €14,95
   30 - 80 cm
  • Camellia sasanqua 'Hino de Gumo'

   De Camellia sasanqua 'Hino de Gumo' is een herfstbloeier met sierlijke, witte bloemen. Deze groenblijvende plant doet het goed in de border, maar ook op het terras of balkon.

   €14,95
   25 - 100 cm
  • Camellia japonica 'Alba Plena'

   Camellia japonica 'Alba Plena', de Japanse roos, is een sierlijke, wintergroene plant met prachtige witte bloemen. Mooi in een bloempot op je terras of op een beschut plekje in de tuin.

   €16,45
   60 - 80 cm
  • Camellia sasanqua 'Jennifer Susan'

   De Camellia sasanqua 'Jennifer Susan' geeft prachtige roze bloemen in de herfst en kan doorbloeien tot in de winter. Hij is beter bestand tegen zon dan de Camellia japonica.

   €49,75
   60 - 70 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Camelia
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce