Fleur.nl

Winkelwagen

  • Skimmia japonica 'Obsession' (Vrouwelijk)

   De Skimmia japonica 'Obsession' zorgt het gehele jaar voor een groene uitstraling bij jou in de tuin. Vanaf het najaar kunnen er rode bessen aan de plant komen die qua kleur mooi afsteken tegen de bladeren.

   €19,95
   25 - 30 cm
  • Skimmia japonica 'Rubella' (Mannelijk)

   De Skimmia japonica 'Rubella' krijgt in het najaar roodroze bloemknopjes die in het voorjaar uitbloeien tot geurende, lichtroze bloemetjes. Gedurende het hele jaar zorgt de sierheester voor een groene uitstraling bij jou in de tuin of op het balkon.

   €6,95
   15 - 30 cm
  • Skimmia japonica 'White Dwarf' (Mannelijk)

   De Skimmia japonica 'White Dwarf' krijgt in het najaar groen-witte bloemknopjes die in het voorjaar uitlopen als witte bloemetjes. Gedurende het hele jaar zorgt de sierheester voor een groene uitstraling bij jou in de tuin of op het balkon.

   €6,95
   10 - 20 cm
  • Skimmia japonica 'Fragrant Cloud' (Mannelijk)

   De Skimmia japonica 'Fragrant Cloud' heeft een compacte groeiwijze en is het gehele jaar door groen. Een half jaar lang heeft de 'Fragrant Cloud' roze-witte bloemknoppen die in het voorjaar uitlopen in wit-groene bloemen. Dit zorgt voor een volle en kleur

   €10,95
   25 - 30 cm
  • Skimmia japonica 'Marlot' (Mannelijk)

   De Skimmia japonica 'Marlot' is met haar volgroeide hoogte van 40 cm een laagblijvende sierheester in vergelijking met andere soorten Skimmia japonica. Gedurende het hele jaar zorgt de 'Marlot' voor een groene uitstraling bij jou in de tuin of op het balk

   €5,95
   10 - 20 cm
  • Skimmia japonica 'Godrie's Dwarf' (Mannelijk)

   De Skimmia japonica 'Godrie's Dwarf' is een kleinere heester dan de andere Skimmia's. Vanaf het najaar heeft de Skimmia rode bloemknopjes die in het voorjaar uitlopen in witte bloemen. Deze sierheester geeft een kleurrijke uitstraling aan jouw tuin.

   €8,95
   15 - 20 cm
  • Skimmia japonica 'Red Diamond' (Tweeslachtig)

   De Skimmia japonica 'Red Diamond' is uniek doordat zij tweeslachtig is. Dit betekent dat er niet een mannelijke en vrouwelijke plant nodig is om besjes te krijgen aan de vrouwelijke plant, maar dat één plant genoeg is om rode besjes te kunnen krijgen.

   €19,95
   25 - 30 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Skimmia
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce