Fleur.nl

Winkelwagen

  • Skimmia japonica 'Rubella'

   De Skimmia japonica 'Rubella' krijgt in het najaar roodroze bloemknopjes die in het voorjaar uitbloeien tot geurende, lichtroze bloemetjes. Gedurende het hele jaar zorgt de sierheester voor een groene uitstraling bij jou in de tuin of op het balkon.

   €6,95
   15 - 30 cm
  • Skimmia japonica 'White Dwarf' (Mannelijk)

   De Skimmia japonica 'White Dwarf' krijgt in het najaar groen-witte bloemknopjes die in het voorjaar uitlopen als witte bloemetjes. Gedurende het hele jaar zorgt de sierheester voor een groene uitstraling bij jou in de tuin of op het balkon.

   €6,95
   10 - 20 cm
  • Skimmia japonica 'Godrie's Dwarf' (Mannelijk)

   De Skimmia japonica 'Godrie's Dwarf' is een kleinere heester dan de andere Skimmia's. Vanaf het najaar heeft de Skimmia rode bloemknopjes die in het voorjaar uitlopen in witte bloemen. Deze sierheester geeft een kleurrijke uitstraling aan jouw tuin.

   €8,95
   15 - 20 cm
  • Skimmia japonica 'Marlot'

   De Skimmia japonica 'Marlot' is met haar volgroeide hoogte van 40 cm een laagblijvende sierheester in vergelijking met andere soorten Skimmia japonica. Gedurende het hele jaar zorgt de 'Marlot' voor een groene uitstraling bij jou in de tuin of op het balk

   €5,95
   10 - 20 cm
  • Skimmia japonica 'Fragrant Cloud' (Mannelijk)

   De Skimmia japonica 'Fragrant Cloud' heeft een compacte groeiwijze en is het gehele jaar door groen. Een half jaar lang heeft de 'Fragrant Cloud' roze-witte bloemknoppen die in het voorjaar uitlopen in wit-groene bloemen. Dit zorgt voor een volle en kleur

   €10,95
   25 - 30 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Skimmia
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce