Fleur.nl

Winkelwagen

  • Viburnum tinus 'Eve Price'

   De Viburnum tinus 'Eve Price' is een heester die het grootste deel van het jaar in bloei staat. Uit de knoppen ontstaan kleine lichtroze bloemetjes waar vlinders en andere insecten gek op zijn. Die zie je dan ook regelmatig in je tuin vliegen!

   €6,99
   25 - 100 cm
  • Viburnum tinus 'Spirit'

   De Viburnum tinus 'Spirit' is een heester die een lange bloei heeft. Geniet van de witte bloemen van januari tot en met eind mei. Vlinders en bijen zijn gek op de geur van de struik en zullen jouw tuin zeker een bezoekje brengen.

   €6,99
   20 - 40 cm
  • Viburnum tinus 'Lisa Rose'

   De Viburnum tinus 'Lisa Rose' is een heester die een extreem lange bloei heeft. Geniet van de witte bloemen van november tot en met eind april. Vlinders en bijen zijn gek op de geur van de struik en zullen jouw tuin zeker een bezoekje brengen.

   €11,99
   20 - 40 cm
  • Viburnum bodnantense 'Charles Lamont'

   De Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' is een opvallende struik met roze bloemen die in de wintermaanden bloeien. De struik blijft redelijk compact en is ook geschikt voor de kleinere tuinen.

   €7,99
   40 - 60 cm
  • Viburnum tinus

   De Viburnum tinus is een heester die het grootste deel van het jaar in bloei staat. Uit de lichtroze knoppen ontstaan kleine witte bloemetjes waar vlinders en andere insecten gek op zijn. Die zie je dan ook regelmatig in je tuin vliegen!

   €13,99
   20 - 100 cm
  • Viburnum opulus 'Roseum'

   De Viburnum opulus 'Roseum' wordt ook wel de Gelderse Roos genoemd en is inheems in Nederland. De sneeuwwitte bloemen staan in grote bollen bij elkaar en fleuren jouw tuin helemaal op.

   €8,99
   40 - 80 cm
  • Viburnum rhytidophyllum

   De Viburnum rhytidophyllum is een heester die vooral in de hoogte groeit. De struik heeft donkergroen blad dat mooi in contrast staat met de helderwitte bloemen. Een eyecatcher in elke tuin!

   €8,99
   40 - 100 cm
  • Viburnum bodnantense 'Dawn'

   De Viburnum bodnantense 'Dawn' is een opvallende struik met sterk geurende, roze bloemen die in de wintermaanden bloeien. De struik blijft redelijk compact en is ook geschikt voor de kleinere tuinen.

   €8,99
   50 - 160 cm
  • Viburnum davidii

   Op zoek naar een bijzondere bodembedekker of een lage, sierlijke heester? Dan is de Viburnum davidii geschikt voor jou! De wintergroene struik trekt met zijn witte bloemen vlinders en andere insecten aan.

   €6,99
   25 - 50 cm
  • Viburnum burkwoodii

   De Viburnum burkwoodii is een sierlijke heester met grote, geurende lichtroze tot witte bloembollen. Een echte eyecatcher die vlinders en bijen aantrekt!

   €9,99
   40 - 80 cm
  • Viburnum 'Eskimo'

   De Viburnum 'Eskimo' is een sierlijke heester met grote, geurende sneeuwwitte bloembollen. Deze struik is geschikt voor zowel de grote als de kleinere tuinen. Een echte eyecatcher die vlinders en bijen aantrekt!

   €13,99
   20 - 40 cm
  • Viburnum tinus 'Ladybird'

   De Viburnum tinus 'Ladybird' is een heester die een erg lange bloei heeft. Geniet van de witte bloemen van november tot en met eind maart. Vlinders en bijen zijn gek op de geur van de struik en zullen jouw tuin zeker een bezoekje brengen.

   €11,99
   20 - 40 cm

Tuinplanten makkelijk online bestellen? Fleur.nl

Bestel makkelijk je tuinplanten bij fleur.nl 

Viburnum
Onze merken

Socialmedia

© Copyright 2020 Fleur.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce