Kamerplant

Pleomele Reflexa Song of India

Drakenbloedboom
Levertijd: 2-4 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 425 cm
Potdiameter 70 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Pleomele Reflexa Song of India
De Pleomele reflexa 'Song of India' is familie van de Dracaena, drakenbloedboom, en komt uit West-Afrika. De plant is erg makkelijk te verzorgen!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 70cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Pleomele heeft niet veel behoefte aan zonlicht en kan dus prima in de schaduw staan. Voor een optimale groei heeft de plant maximaal 3 uur direct zonlicht nodig. Een plaats voor het raam op het noorden is dan ook ideaal. Krijgen de bladeren van de plant een gele kleur, dan krijgt de plant teveel zonlicht. Zet de plant dan wat verder van het raam. Een trage groei is een teken dat de plant te weinig licht ontvangt. Plaats de plant dan wat dichter naar het raam toe.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

 

De Pleomele heeft niet veel water nodig. Zorg ervoor dat de grond eerst uitdroogt, voordat u de plant opnieuw water geeft. Geef niet teveel water in één keer. Dit kan namelijk leiden tot wortelrot. De bladeren zullen dan bruine vlekken en gele randen krijgen. 

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite