Alles over de opmaakservice

Wij bieden je de mogelijkheid om je kamerplant opgemaakt in een pot te leveren, ideaal! Hieronder staan de meeste gestelde vragen over onze opmaakservice. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te bellen of mailen.

Klantenservice

Opmaakservice

  • Met de opmaakservice kies je om de plant op te laten maken in de uitgekozen sierpot. De plant en pot moeten beiden zijn besteld bij Fleur.nl. De plant wordt opgemaakt met een bodemlaag hydrokorrels en afgedekt met turfvrije potgrond. Controleer of de pot waterdicht is of niet. Mocht de pot niet waterdicht zijn bestel dan altijd een inzethoes mee. Wij maken de pot dan op met een inzethoes. Als de inzethoes niet is mee besteld wordt de pot zonder inzethoes opgemaakt. Fleur.nl is niet verantwoordelijk voor vochtschade in welke vorm dan ook.
  • De plant moet in de pot passen. Als dit niet het geval is nemen wij contact met je op.
  • Hangplanten, kunstplanten, buitenplanten en bomen kunnen niet opgemaakt in een sierpot geleverd worden. Ook voor de terracotta potten en sommige keramiek potten is de opmaakservice niet mogelijk. Voor de meeste andere planten en potten is de opmaakservice mogelijk.
  • We raden altijd aan om de sierpot minimaal 2 centimeter groter dan de kweekpot te bestellen. Heb je bijvoorbeeld een plant met een kweekpot van 30 centimeter, dan heb je een bloempot nodig die minstens 32 centimeter doorsnee heeft. Daarnaast is het niet mogelijk om een hydrocultuur plant in een Lechuza sierpot op te maken. Deze bloempotten zijn alleen geschikt voor grond planten.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite