Kamerplant

Ficus Lyrata straight

Vioolbladplant / Tabaksplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Ficus Lyrata straight
De Ficus lyrata is een graag geziene plant, niet alleen in huizen maar ook op kantoren. De dikke stam en het grote blad zorgen voor een groene sfeer. 
Lees volledige omschrijving
Gemiddeld
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Ficus staat graag op een plek met veel zonlicht. Weinig licht zal de groei van de plant namelijk belemmeren en ervoor zorgen dat de plant minder snel nieuw blad aanmaakt. Zet de Ficus daarom het liefst op een plek met minstens vijf uur direct zonlicht per dag. De Ficus wordt gekweekt onder gecontroleerd zonlicht en de plant is daardoor nog niet gewend aan direct zonlicht. Laat de plant dus geleidelijk hieraan wennen. Zo verkleint u de kans op verbranding van het blad.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Ficus continu vochtig door de plant regelmatig te bewateren. Geef pas water wanneer de grond droger wordt en doe dit in kleine hoeveelheden. Teveel water kan namelijk leiden tot wortelrot. In de winter verbruikt de plant ongeveer de helft van het benodigde water in de zomer. Houd hier dus rekening mee. 

Aanraders van Fleur.nl

    Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
    € 17,95 € 14,83
    8711969037069-a1l1-web_1.jpg
    DSC00265@0,33x.png
    v.a. € 36,95 € 33,90

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite