Terracotta

Sorteer op
per pagina

4 producten

terracotta-doppio-bordo-antiekpng
ø 45-76 cm
v.a. € 109,99 € 90,90
6tdbgri45png
ø 45-76 cm
v.a. € 108,95 € 90,04
terracotta-doppio-bordo-handgemaaktpng
ø 67-100 cm
v.a. € 378,95 € 313,18
6tdb42370png
ø 40-76 cm
v.a. € 74,95 € 61,94
Sorteer op
per pagina

4 producten

Terracotta bloempotten online kopen

De roodbruine klei kleur geeft een warme uitstraling aan je woonkamer of terras. De meeste terracotta potten van Fleur.nl komen uit Italië. Er zijn handgemaakte versies en fabrieksmatige versies beschikbaar. De potten zijn goed geschikt om terrasplanten in te poten. De pot beschermt de wortels van de plant namelijk erg goed. Fleur.nl heeft een ruim assortiment terracotta potten van kleine tot grote potten. Koop er ook een mooie schotel bij om het geheel af te maken.

Terracotta voor buiten & binnen 

Met terracotta haal je de zomer en de mediterrane sfeer in huis of kantoor. Terracotta potten zijn natuurlijk gemaakte potten en heeft de leuke eigenschap dat het water opneemt. Grote en kleine olijfbomen staan erg mooi in terracotta potten. Ook is het leuk om een cactus er bij de te kopen. Ga je de terracotta pot binnen plaatsen? Dan kan het makkelijk zijn om ook een inzethoes mee te bestellen. In de terracotta potten zit namelijk een gat, met een inzethoes maak je hem waterdicht. Een andere optie is om een bijpassende schotel erbij te kopen!

Groot assortiment potten

Naast terracotta potten vind je in onze shop ook keramische, kunststof en houten bloempotten. Voor elke ruimte kan je weer andere potten toepassen. Moet je de pot vaak verplaatsen, ga dan voor onze lichtgewicht potten. 

Search engine powered by ElasticSuite