Graslelie

Sorteer op
per pagina

2 producten

1CHCVBP15 (1).png
40-60 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
2CHLEBP05.png
40-50 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
Sorteer op
per pagina

2 producten

Graslelie, een prachtige lady

Een frisse plant is de Graslelie met uitstek. Deze plant is van oorsprong een bodembedekker in de tropische regenwouden van Zuid-Afrika. Deze lelie behoort tot de aspergefamilie. De lange dunne bladeren kunnen wel 45 centimeter lang groeien. Het frisse blad van de Chlorophytum Variegatum is tweekleurig: geel en groen. De Chlorophytum Lemon is heldergroen van kleur.

 

De Graslelie past zich aan

De Graslelie is eenvoudig te verzorgen. De watermeter geeft precies aan wanneer de plant weer water nodig heeft. Verder heeft de plant geen moeite om zich aanpassen naar de verschillende omstandigheden waarin hij terecht komt. Een koude of warme omgeving, veel licht of veel schaduw, de lelie kan het allemaal prima verdragen. Door zijn goede aanpassingsvermogen is de Graslelie een fantastische aanvulling in uw kantoor. 

 

Wat is hydrocultuur?

In de wereld van kantoren, hotels en openbare ruimtes is hydrocultuur een populair product. Hydrocultuurplanten zijn namelijk gemakkelijker te onderhouden dan de traditionele plant met potgrond. Een plant op hydrocultuur hoeft maar één keer per vier weken water. Dat betekent dat je maar twaalf keer per jaar water hoeft te geven! Dat maakt de verzorging eenvoudig, terwijl je de voordelen van een mooie groene plant behoudt. Planten geven sfeer aan de ruimte, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen de productiviteit. Hydroculturen hebben nog meer voordelen:

  • + Maar één keer per maand water geven
  • + Gezonde en schonere plant
  • + Bijna geen onderhoud
  • + Makkelijk: water geven als de watermeter het aangeeft

Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan. Hierdoor kunnen deze planten op een gemakkelijke manier gevoed worden. Bij deze planten worden hydrokorrels gebruikt; die zijn gemaakt van een luchtig substraat waardoor de wortels vanuit de lucht genoeg zuurstof kunnen opnemen. Op de watermeter kan je aflezen wanneer de plant water nodig heeft. Hier is meer informatie te vinden over de verzorging van hydrocultuurplanten.  

 

Opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite