Seizoensboeket

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Seizoensboeketten voor 10:00 besteld, 's avonds in huis!

Wil je iemand verassen? Bestel dan een mooi seizoensboeket bij Fleur.nl! Bij elke feestelijke gelegenheid zijn bloemen een goede keuze. Wie wordt daar immers niet blij van? Tulpen, een plukboeket of een fleurig Amaryllis boeket; het is allemaal mogelijk. Voor het gemak kun je sommige boeketten zelfs inclusief vaas bestellen. 

 

De service van Fleur.nl

Bedenk je 's ochtends ineens dat jij en je geliefde een jubileum hebben te vieren maar heb je geen tijd om bloemen te halen? Geen probleem! Bij Fleur.nl vóór 10:00 besteld, betekent diezelfde dag nog in huis! Toch liever later bezorgd? Kies dan een andere bezorgdag uit. Voor een kleine vergoeding kun je zelfs een kaartje met persoonlijke boodschap toevoegen. Vergeet dan niet om uzelf als afzender eronder te schrijven, want in verband met privacy mogen wij dat niet bekendmaken. Doordat onze boeketten in speciale bloemendozen worden verpakt, zullen ze vers en onbeschadigd op de bestemming worden bezorgd.

 

Verzorging

De verzorging van boeketten is zeer gemakkelijk. Haal het boeket uit de verpakking, snijd de bloemenstelen met een scherp mes aan de onderkant schuin af en plaats het boeket in een schone vaas met een goede laag water. Als finishing touch voeg je ook de bijgeleverde voeding toe. Daarna is het een kwestie van genieten!

Search engine powered by ElasticSuite