Olijfwilghagen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Olijfwilgenhaag bestellen bij Fleur.nl

Met de olijfwilg (Elaeagnus ebbingei), die ook wel zilverbes genoemd wordt, haal je een stukje Middelandse Zeegebied je tuin in dat uniek is voor Nederland. Olijfwilgen komen namelijk niet veel voor in ons land. De olijfwilg heeft net als de olijfboom glanzend groen blad aan de bovenkant, maar een zilvergrijze onderkant. Het blad is lancetvormig en heeft een leerachtige structuur. In de herfst geeft de boom nog witte bloemetjes met een heerlijke geur waarop bijen en hommels afkomen voor de bestuiving. Na de bloei komen er mooie rode besjes aan de boom die opvallend afsteken tegen het grijsgroene blad. De Olijfwilg kan in samenwerking met Frankia-bacteriën stikstof vastleggen in de bodem. Hij zorgt dus zelf voor een vruchtbare ondergrond! 

Als haag is de olijfwilg ook zeer geschikt. Hij groeit vrij breed en wordt ook niet veel hoger dan 3 meter, maar daardoor heb je minder bomen nodig. Hoewel de olijfwilg niet heel snel groeit, is het wel een dichte heg. Bovendien verliezen de planten hun blad niet in de winter, waardoor je het hele jaar door van een dichte heg kunt genieten.

 

Haagplanten gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw haag uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen en hagen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij het bestellen van hagen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je haag zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de haag voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met aanplantgrond (en indien nodig boompalen), vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Hagen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite