Rhapis Excelsa

Sorteer op
per pagina

1 product

1RHEXTU29.png
30-185 cm
v.a. € 89,95 € 82,52
Sorteer op
per pagina

1 product

Schaduwgeschikte Rhapis Excelsa

De Rhapis Excelsa is een ideale plant voor een donkere of schaduwrijke hoek in uw kantoor. De palm, afkomstig uit Zuidoost-Azië, bezit veel bladgroenkorrels waardoor de plant prima kan overleven in wat donkerdere ruimtes. Een ander karakteristiek van de plant is zijn opvallende stam, welke de plant doet lijken op een Bamboesoort. Gezien de palm vaak op een plaats staat met weinig licht, verbruikt hij niet veel water. Daarnaast hebben wij de plant voor u op hydrocultuur gezet, zodat het onderhouden van de plant nóg makkelijker is geworden. Met behulp van een watermeter kun je zien wanneer de plant een gietbeurt nodig heeft, dit zal ongeveer eenmaal per maand zijn. De Rhapsis Excelsa is echt de ideale onderhoudsarme plant!

 

Wat is hydrocultuur?

In de wereld van kantoren, hotels en openbare ruimtes is hydrocultuur een populair product. Hydrocultuurplanten zijn namelijk gemakkelijker te onderhouden dan de traditionele plant met potgrond. Een plant op hydrocultuur hoeft maar één keer per vier weken water. Dat betekent dat je maar twaalf keer per jaar water hoeft te geven! Dat maakt de verzorging eenvoudig, terwijl je de voordelen van een mooie groene plant behoudt. Planten geven sfeer aan de ruimte, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen de productiviteit. Hydroculturen hebben nog meer voordelen:

  • + Maar één keer per maand water geven
  • + Gezonde en schonere plant
  • + Bijna geen onderhoud
  • + Makkelijk: water geven als de watermeter het aangeeft

 

Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan. Hierdoor kunnen deze planten op een gemakkelijke manier gevoed worden. Bij deze planten worden hydrokorrels gebruikt; die zijn gemaakt van een luchtig substraat waardoor de wortels vanuit de lucht genoeg zuurstof kunnen opnemen. Op de watermeter kan je aflezen wanneer de plant water nodig heeft. Hier is meer informatie te vinden over de verzorging van hydrocultuurplanten.  

 

Opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite