Plukboeket

Sorteer op
per pagina

5 producten

Boeket Liv.png
v.a. € 21,95 € 20,14
Boeket Evi.png
v.a. € 20,95 € 19,22
Boeket olivia.png
v.a. € 20,95 € 19,22
Boeket Lieke.png
v.a. € 21,95 € 20,14
Boeket Noor.png
v.a. € 21,95 € 20,14
Sorteer op
per pagina

5 producten

Plukboeket voor 10:00 besteld, 's avonds in huis!

Origineel en speels, dat zijn onze plukboeketten. Onze boeketten worden samengesteld uit 20 soorten bloemen van het lopende seizoen. Doordat ieder plukboeket handmatig wordt uitgezocht, is elke bos een uniek kunstwerk. Kies de kleuren en bloemen naar uw eigen wens. Of je het plukboeket weggeeft of koopt voor je eigen huis, het is voor iedereen een feestje! Kies bijvoorbeeld voor boeket Loïs met prachtige witte tonen, of boeket Noor met oranje-geel-paarse tonen.

 

De service van Fleur.nl

Bedenk je 's ochtends ineens dat jij en je geliefde een jubileum hebben te vieren maar heb je geen tijd om bloemen te halen? Geen probleem! Bij Fleur.nl vóór 10:00 besteld, betekent diezelfde dag nog een vers boeket in huis! Toch liever later bezorgd? Kies dan een andere bezorgdag uit. Voor een kleine vergoeding kun je zelfs een kaartje met persoonlijke boodschap toevoegen. Vergeet dan niet om uzelf als afzender eronder te schrijven, want in verband met privacy mogen wij dat niet bekendmaken. Doordat onze boeketten in speciale bloemendozen worden verpakt, zullen ze vers en onbeschadigd op de bestemming worden bezorgd.

 

Verzorging

De verzorging van boeketten is zeer gemakkelijk. Haal het boeket uit de verpakking, snijd de bloemenstelen met een scherp mes aan de onderkant schuin af en plaats het boeket in een schone vaas met een goede laag water. Als finishing touch voeg je ook de bijgeleverde voeding toe. Daarna is het een kwestie van genieten!

Search engine powered by ElasticSuite