Gouden Kunstplanten

Sorteer op
per pagina

7 producten

8EE427054.png
65 cm
€ 7,95 € 6,57
Areca in pot goud.png
€ 199,95 € 165,25
8JA0019GO.png
95 cm
€ 7,95 € 6,57
8EE429256.png
120 cm
€ 209,95 € 173,51
areca-gold-xl_c74d91.png
105-200 cm
v.a. € 164,95 € 136,32
8JA36GOGR.png
65 cm
€ 7,95 € 6,57
8EE426440.png
105 cm
€ 15,95 € 13,18
Sorteer op
per pagina

7 producten

Gouden kunstplanten bij Fleur.nl

Bij Fleur.nl hebben we ook een bescheiden aanbod van gouden kunstplanten. Op zoek naar een mooi decoratief pronkstuk, maar geen groene vingers? Met een gouden kunstplant ben je verzekerd van een opvallende aanwinst voor in huis! Wat denk je bijvoorbeeld van deze gouden Areca palm of gouden Mulberry tak met gouden blaadjes?

 

Steker of in plastic pot?

Je kunt kunstplanten in twee soorten kopen: in een plastic pot of als steker. Kunstplanten in een plastic pot kun je simpelweg overzetten in een bloempot naar keuze. Super eenvoudig dus! Ook een steker past goed in een pot of vaas. Stekers zijn vaak goedkoper, maar vragen iets meer moeite wanneer je deze in een pot wilt zetten. Ten behoeve van de stabiliteit moet de pot namelijk eerst wat verzwaard worden door middel van grind of steentjes. Vervolgens leg je daarbovenop een stuk oase of piepschuim waar je de steker in kunt steken. Voor zwaardere planten werkt dit hetzelfde. Echter kan het nodig zijn het piepschuim nog wat te verstevigen met purschuim. Een andere optie is om de steker vast te zetten in snelbeton of gips. 

 

Kies voor kwaliteit

Wanneer je een kunstplant wilt kopen, is het verstandig te letten op de kwaliteit van de plant. Bij Fleur.nl hebben we daarom de mooiste exemplaren voor je uitgezocht. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Een kwalitatief hoogstaande kunstplant gaat namelijk veel langer mee. Helemaal wanneer je hem op een goede plek in huis zet.

Want hoe zit het verzorgen van een kunstplant precies? Je hoeft de kunstplant uiteraard geen water te geven, maar er zijn wel  een paar andere dingen waar je aan moet denken. Zo doet teveel UV-straling de kunstplant geen goed. De intense groenkleur kan hierdoor vervagen. Daarom kun je je kunstplant beter niet in het volle zonlicht plaatsen. Dit is meteen ook de reden dat kunstplanten niet geschikt zijn om buiten neer te zetten. Een kunstplant is niet voor niets niet veeleisend. Echter is het voor het behoud van de sierwaarde aan te raden om de plant af en toe even af te nemen met een stofdoekje.

 

De service van Fleur.nl

Het is natuurlijk mooi als jouw nieuwe kunstplant in een mooie pot staat. Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de pot waar je plant in staat. 

Search engine powered by ElasticSuite