Magnolia

Sorteer op
per pagina

2 producten

Magnolia-soulangeana.png
80-170 cm
v.a. € 39,95 € 36,65
Magnolia 'Susan' S1(2).png
60-200 cm
v.a. € 34,95 € 32,06
Sorteer op
per pagina

2 producten

Haal een mooie lentebloeier in de tuin met de Magnolia

De Magnolia heeft in Nederland nog twee andere namen: de Beverboom of de Valse Tulpenboom. De tweede naam is gebaseerd op de bloem, die voor hij opengaat wel wat weg heeft van een tulp. Maar wanneer de bloem zicht opent, komt er een schitterende, unieke bloem tevoorschijn. De Magnolia Soulangeana geeft in april/mei wit-roze bloemen, terwijl de Magnolia Susan paarse bloemen geeft. Beide soorten biedt Fleur.nl in verschillende maten en prijzen. Behalve deze struiken is de Magnolia ook op stam en als leiboom te verkrijgen

 

Verzorging

De Magnolia houdt van wat zon en is dus geschikt van een plek in de zon of halfschaduw. Hij is erg onderhoudsarm en dus een mooie aanvulling voor uw tuin.

 

Tuinplanten thuisbezorgd 

Kies bij Fleur.nl jouw tuinplanten uit en laat ze gemakkelijk thuis bezorgen! Afhankelijk van de tijd van het jaar, worden de planten binnen 2-7 werkdagen bezorgd. De specifieke levertijden kan je vinden bij de producten zelf. In de winter kan het zijn dat er een kaal plantje bezorgd wordt, omdat de soort zijn blad verliest in de winter. In het voorjaar zullen ze weer uitlopen en mooie, volle planten worden. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag! 

Search engine powered by ElasticSuite