Kentia Howea

Sorteer op
per pagina

6 producten

1KEFOTU20.png
140-140 cm
v.a. € 114,95 € 105,46
1KEFO5T10 (1).png
100-100 cm
v.a. € 79,95 € 73,35
1KEFO5T40 (1).png
160-160 cm
v.a. € 284,95 € 261,42
1KEFO5T20 (1).png
120-120 cm
v.a. € 94,95 € 87,11
1KEFO3T06.png
40-40 cm
v.a. € 34,95 € 32,06
1KEFO5T08_1.png
80-80 cm
v.a. € 96,95 € 88,94
Sorteer op
per pagina

6 producten

Kentia Howea: een tropische toevoeging

De Kentia Howea is een prachtige kamerplant. Zowel als kleine palm als XXXL variant brengt de plant een tropische sfeer in uw kantoor. De makkelijke verzorging maakt de palm erg populair in een kantooromgeving. Bovendien is heeft hij een sterke luchtzuiverende werking. Fleur.nl biedt de Kentiapalm op hydrocultuur aan in verschillende groottes, variërend van 40 tot 140 cm. 

 

Verzorging van de Kentia Howea

De palm is een kamerplant die relatief donker kan staan. Daarom is dit ook een favoriet voor kantoren. De Kentia kan gerust een paar meter van het raam staan. Krijgt de palm een gele gloed? Dan ontvangt hij te veel licht. Merk je dat de groei stagneert? Dan moet de plant iets dichter bij het raam staan. 

 

Wat is hydrocultuur?

In de wereld van kantoren, hotels en openbare ruimtes is hydrocultuur een populair product. Hydrocultuurplanten zijn namelijk gemakkelijker te onderhouden dan de traditionele plant met potgrond. Een plant op hydrocultuur hoeft maar één keer per vier weken water. Dat betekent dat je maar twaalf keer per jaar water hoeft te geven! Dat maakt de verzorging eenvoudig, terwijl je de voordelen van een mooie groene plant behoudt. Planten geven sfeer aan de ruimte, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen de productiviteit. Hydroculturen hebben nog meer voordelen:

  • + Maar één keer per maand water geven
  • + Gezonde en schonere plant
  • + Bijna geen onderhoud
  • + Makkelijk: water geven als de watermeter het aangeeft

Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan. Hierdoor kunnen deze planten op een gemakkelijke manier gevoed worden. Bij deze planten worden hydrokorrels gebruikt; die zijn gemaakt van een luchtig substraat waardoor de wortels vanuit de lucht genoeg zuurstof kunnen opnemen. Op de watermeter kan je aflezen wanneer de plant water nodig heeft. Hier is meer informatie te vinden over de verzorging van hydrocultuurplanten.  

 

Opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite