Citroenboom

Sorteer op
per pagina

4 producten

CITROENBOOM S LOGO- WEB_1.png
Citrus Lemon
Citroenboom
70-170 cm
v.a. € 47,95 € 43,99
5CILQRS99-medium.png
170 cm
v.a. € 109,95 € 100,87
Citrus variegato.jpg
90 cm
€ 44,95 € 41,24
5CILVRS80-medium_1.png
Citrus Green Lime
Groene limoen
65 cm
€ 44,95 € 41,24
Sorteer op
per pagina

4 producten

Een citroenboom bij Fleur.nl

Wil je een citroenboom cadeau doen? Wat een goede keuze! Bij Fleur.nl ben je aan het juiste adres om deze wens te verwezenlijken. Bij ons kun je eenvoudig een citroenboom bestellen. De citroenboom is een hippe kamer- en buitenplant. De opvallende en felgele vruchten voorzien je van een frisse en mediterraanse vrolijkheid in je woonbeleving.

 

Verzorging citroenboom

Zet de citroenboom op een plek met zoveel mogelijk direct zonlicht en zorg ervoor dat de grond niet al te nat, maar ook niet al te droog is. De citroenboom is namelijk gewend aan droge periodes die worden afgewisseld met periodes van veel regen. Laat de grond licht uitdrogen voordat je opnieuw water toedient en geef de boom in de winter minder vaak water. Eens per maand is dan voldoende. Geef de boom regelmatig een sproeibeurt om de groei van de vruchten te stimuleren en de plant gezond en mooi te houden. 

 

Citroen voor in de keuken

De vruchten van de citroenboom zijn een fantastische bijkomstigheid. Wereldwijd is de citroen een veelgebruikt product bij het bereiden van maaltijden. Soms wordt daarbij alleen de citroenschil geraspt en al dan niet versuikerd aan het eten toegevoegd. In de Thaise keuken wordt zelfs gebruik gemaakt van het citroenblad. Ook bij drankjes worden regelmatig citroenschijfjes met citroenstampers geserveerd. Of wat te denken van thee met citroen? Een heerlijke smaak maakt zich meester van je mond en met de citroenboom in huis heb je dit helemaal zelf in de hand!

 

Kaartje erbij

Je kunt je plant of cadeaukaart ook direct opsturen naar je oom of tante, vriend of vriendin. Schrijf er dan een leuk kaartje bij! Wij zorgen ervoor dat je cadeau op een leuke manier ingepakt wordt en op het door jou gekozen adres wordt bezorgd met het kaartje eraan. Dit kan je aangeven in je winkelwagen.

 

Search engine powered by ElasticSuite