Camellia

Sorteer op
per pagina

2 producten

camellia-japonica-alba-plena-close_54a0ed.jpg
Camellia Japonica Wit
Japanse roos Camelia
60-100 cm
v.a. € 44,95 € 41,24
camellia-japonica-ack-scent-sfeer_6fd84c.jpg
Camellia Japonica Roze
Japanse roos Camelia
60-100 cm
v.a. € 44,95 € 41,24
Sorteer op
per pagina

2 producten

De wintergroene Camellia

De Camelia is een struik die voornamelijk in het voorjaar prachtige bloemen geeft en in de winter groen blijft. Bij Fleur.nl hebben we de Camelia in verschillende maten en verschillende kleuren, zoals rood, roze en wit

 

Standplaats en verzorging

Zet de Camelia het liefst in halfschaduw en geef in de zomer extra veel water. Doe je dit niet, dan zul je de zomer erna zien dat er minder bloemen gaan bloeien. De Camelia hoeft niet veel gesnoeid te worden omdat hij erg langzaam groeit. Snoeien is vooral voor jonge Camelia's belangrijk, zodat ze goed kunnen vertakken.

 

Tuinplanten thuisbezorgd 

Kies bij Fleur.nl jouw tuinplanten uit en laat ze gemakkelijk thuis bezorgen! Afhankelijk van de tijd van het jaar, worden de planten binnen 2-7 werkdagen bezorgd. De specifieke levertijden kan je vinden bij de producten zelf. In de winter kan het zijn dat er een kaal plantje bezorgd wordt, omdat de soort zijn blad verliest in de winter. In het voorjaar zullen ze weer uitlopen en mooie, volle planten worden. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag! 

Search engine powered by ElasticSuite