Coniferenhagen

Sorteer op
per pagina

2 producten

thuja-plicata-excelsa-120-140.png
120-180 cm
v.a. € 12,95 € 11,88
Stardust.jpg
Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust'
Gele Californische cipres
150-350 cm
v.a. € 41,95 € 38,49
Sorteer op
per pagina

2 producten

Coniferenhaag

Coniferen zijn ideale haagplanten. De naaldachtige bomen zijn dan ook behoorlijk populair voor tuinafscheidingen. Doordat ze langzaam groeien, hebben ze weinig onderhoud nodig en zijn ze eenvoudig in de goede vorm te houden. Verder maken coniferen een dichte, groene heg in iedere tuin, of ze nu in de schaduw of in de zon staan. Ze kunnen ook hoog worden, waardoor ze veel privacy en schaduw geven. Fleur.nl heeft verschillende varianten in het aanbod. De 'Brabant' is een snelle groeier, terwijl de 'Smaragd' ook vruchten kan geven. Ook de volgroeide hoogte per conifeer verschilt per soort. 

 

Haagplanten gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw haag uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen en hagen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij het bestellen van hagen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je haag zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de haag voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met aanplantgrond (en indien nodig boompalen), vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Hagen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite