Kunstplanten in pot

Sorteer op
per pagina

3 producten

plant-pot_728743.jpg
€ 617,95 € 510,70
Areca in pot goud.png
€ 199,95 € 165,25
CC0022268.png
€ 119,95 € 110,05
Sorteer op
per pagina

3 producten

In één keer klaar: kunstplanten in pot

Het kopen van kunstplanten is meestal een weloverwogen keuze. Een kunstplant is namelijk perfect wanneer je thuis of op het werk weinig tijd hebt om levende planten de juiste verzorging te geven. Geen groene vingers? Geen probleem, ook dan biedt een kunstplant de ideale uitkomst. Bovendien ben je met kunstplanten altijd verzekerd van een schitterende groene uitstraling waar je nauwelijks omkijken naar hebt. Uiteraard kun je met de kunstplant ook voor die ene bijzondere plantensoort kiezen waarvan de echte variant niet voor ons woonkamerklimaat geschikt is. Al met al zijn er veel aspecten die kunstplanten erg aantrekkelijk maken. Bij Fleur.nl hebben we de mooiste exemplaren voor je uitgezocht.

Wil je graag helemaal in één keer klaar zijn? Dan kunt u ook gaan voor een kunstplant in pot. Dan hoef je zelf niet meer na te denken over de combinatie!

 

Kies voor kwaliteit

Als je een kunstplant wilt kopen, is het verstandig op een goede kwaliteit te letten. De kwalitatief hoogstaande kunstplant gaat namelijk veel langer mee, zeker wanneer je hem op de goede plek in huis zet. 

Want hoe zit het verzorgen van een kunstplant precies? Je hoeft de kunstplant uiteraard geen water te geven, maar er zijn wel  een paar andere dingen waar je aan moet denken. Zo doet teveel UV-straling de kunstplant geen goed. De intense groenkleur kan hierdoor vervagen. Daarom kan je je kunstplant beter niet in het volle zonlicht plaatsen. Dit is meteen ook de reden waarom kunstplanten niet geschikt zijn om buiten neer te zetten. Daarnaast vraagt de kunstplant af en toe om een stofdoekje. Eenmaal afgestoft is de kunstplant weer helemaal in zijn schitterende element. 

 

Reuzeveel kunstplantkeuze

Logischerwijs zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor het kiezen van je ideale kunstplant. Voor ieder interieur is er een geschikt exemplaar te vinden. Altijd al een grote bonzaiboom willen hebben? De Pinus Bonzai Tree kunstplant brengt de Aziatische sfeer je in de woonkamer binnen. Liever een plant met kleur? Kies dan voor een van de vele bloeiende kunstplanten uit ons assortiment. Voeg een paarskleur toe met de Wisteria Liana kunstplant of geelkleuren met de Forsythia kunstplant.

Search engine powered by ElasticSuite