Scindapsus

Sorteer op
per pagina

6 producten

2SCGPBP10.png
25-25 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
1SCMQHA10.png
25-35 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
2SCAUHA10.png
25-35 cm
v.a. € 10,95 € 10,05
1SCNJHA10.png
Scindapsus N'joy
Drakenklimop
20-25 cm
v.a. € 10,95 € 10,05
1SCPTHA05.png
25-30 cm
v.a. € 12,95 € 11,88
Happy leaf.png
30 cm
€ 17,95 € 16,47
Sorteer op
per pagina

6 producten

De speelse Scindapsus

De Scindapsus is een plantje met een vrolijk speelse bladvorm. Het soort heeft gevarieerde uitvoeringen. Zo is de Golden Pothos egaal geel van kleur en is Pictus Trebie in bezit van een prachtig vlekkenpatroon. Oorspronkelijk komt de Scindapsus voor in het bosgebied van Zuidoost-Azië. In dit gebied klimt de plant in de schaduw langs de hoge bomen omhoog. U kunt ervoor kiezen om de plant als klimplant of als hangplant te houden. Via Fleur.nl is de Scindapsus verkrijgbaar in prachtige kleuren zoals groen, geel en wit.

 

Verzorging van de Scindapsus

Aangezien de Scindapsus op hydrocultuur staat, is hij gemakkelijk te onderhouden. De bijgeleverde watermeter zal aangeven wanneer de plant gewaterd dient te worden; dat zal eens in de 3/4 weken zijn. De plant heeft voorkeur voor een lichte standplaats zonder direct zonlicht. Eventueel kan een wat donkere plek ook, houd er dan rekening mee dat het blad wat donkerder zal kleuren. Om de plant mooi vol te houden aan alle kanten, is het goed om de pot regelmatig een beetje te draaien. Vanwege de makkelijke standplaats en weinige verzorging is de Scindapus uitermate geschikt als sfeervolle plant in een kantooromgeving.

 

Wat is hydrocultuur?

In de wereld van kantoren, hotels en openbare ruimtes is hydrocultuur een populair product. Hydrocultuurplanten zijn namelijk gemakkelijker te onderhouden dan de traditionele plant met potgrond. Een plant op hydrocultuur hoeft maar één keer per vier weken water. Dat betekent dat je maar twaalf keer per jaar water hoeft te geven! Dat maakt de verzorging eenvoudig, terwijl je de voordelen van een mooie groene plant behoudt. Planten geven sfeer aan de ruimte, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen de productiviteit. Hydroculturen hebben nog meer voordelen:

  • + Minder vaak water geven
  • + Gezonde en schonere plant
  • + Bijna geen onderhoud
  • + Makkelijk: water geven als de watermeter het aangeeft

Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan. Hierdoor kunnen deze planten op een gemakkelijke manier gevoed worden. Bij deze planten worden hydrokorrels gebruikt; die zijn gemaakt van een luchtig substraat waardoor de wortels vanuit de lucht genoeg zuurstof kunnen opnemen. Op de watermeter kan je aflezen wanneer de plant water nodig heeft. Lees hier meer informatie over de verzorging van hydrocultuurplanten.  

 

Opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite