Sinaasappelboom

Sorteer op
per pagina

1 product

SINAASAPPELBOOM_OP_STAM_L_LOGO_WEB.png
Citrus Sinensis
Sinaasappelboom
70-210 cm
v.a. € 29,95 € 27,48
Sorteer op
per pagina

1 product

Een mediterrane look met de sinaasappelboom

Wil je een sinaasappelboom cadeau doen? Bij Fleur.nl ben je aan het juiste adres om deze wens te verwezenlijken! We hebben een heel aanbod van kwalitatieve sinaasappelbomen. Ze zijn allemaal afkomstig uit Italë en verzekeren je van een mediterraanse look. 

 

Verzorging sinaasappelboom

Geef de sinaasappelboom in de zomer regelmatig water, zo'n twee tot drie keer per week. Zo houdt je de wortelkluit goed vochtig. Tijdens warme dagen kun je het beste regelmatig kleine hoeveelheden water toedienen. Houd ook in de winter de grond van de sinaasappelboom continu lichtvochtig door een tot twee keer per week een kleine hoeveelheid water toe te dienen. Geef liever een paar keer een kleine hoeveelheid water dan eenmalig een grote scheut toe te dienen eb voorkom dat er een laagje water onder in de pot ontstaat, want dit kan leiden tot wortelrot.

 

Kaartje erbij

Je kunt je plant of cadeaukaart ook direct opsturen naar je oom of tante, vriend of vriendin. Schrijf er dan een leuk kaartje bij! Wij zorgen ervoor dat je cadeau op een leuke manier ingepakt wordt en op het door jou gekozen adres wordt bezorgd met het kaartje eraan. Dit kan je aangeven in je winkelwagen.

Search engine powered by ElasticSuite