Hedera

Sorteer op
per pagina

1 product

1HEMOHA10.png
30-45 cm
v.a. € 11,95 € 10,96
Sorteer op
per pagina

1 product

Hallo Hedera!

Deze klimop is een populaire hangplant die geschikt is om als kamerplant gehouden te worden. Het hele jaar door zal hij prachtig diepgroen blijven. Zodra hij een mooi plaatsje in de (half)schaduw op uw kantoor heeft gekregen, is hij al snel tevreden en zal hij lange takken met sierlijke bladeren produceren. Het is een plant die jaren mooi en hip zal blijven. De Hedera Montgomery is ook beschikbaar op hydrocultuur. Hieronder kunt u meer lezen over planten die gekweekt zijn op hydrocultuur.

 

Huppelende Hedera

Van oorsprong is deze plant een klimmer. Om te voorkomen dat hij de muren van uw kantoor gaat beklimmen en daarmee beschadigen, raden wij u aan de plant niet tegen de muur aan te plaatsen. U kunt deze plant ook buiten plaatsen, maar laat hem dan wel in de pot anders zal hij snel gaan woekeren.

 

Wat is hydrocultuur?

In de wereld van kantoren, hotels en openbare ruimtes is hydrocultuur een populair product. Hydrocultuurplanten zijn namelijk gemakkelijker te onderhouden dan de traditionele plant met potgrond. Een plant op hydrocultuur hoeft maar één keer per vier weken water. Dat betekent dat je maar twaalf keer per jaar water hoeft te geven! Dat maakt de verzorging eenvoudig, terwijl je de voordelen van een mooie groene plant behoudt. Planten geven sfeer aan de ruimte, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen de productiviteit. Hydroculturen hebben nog meer voordelen:

  • + Maar één keer per maand water geven
  • + Gezonde en schonere plant
  • + Bijna geen onderhoud
  • + Makkelijk: water geven als de watermeter het aangeeft

Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan. Hierdoor kunnen deze planten op een gemakkelijke manier gevoed worden. Bij deze planten worden hydrokorrels gebruikt; die zijn gemaakt van een luchtig substraat waardoor de wortels vanuit de lucht genoeg zuurstof kunnen opnemen. Op de watermeter kan je aflezen wanneer de plant water nodig heeft. Hier is meer informatie te vinden over de verzorging van hydrocultuurplanten.  

 

Opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite