Spathiphyllum

Sorteer op
per pagina

3 producten

1spmbbp10png
35-50 cm
v.a. € 20,95 € 19,22
1spgobp10202png
50-50 cm
v.a. € 32,95 € 30,23
1spsebp11png
75-80 cm
v.a. € 52,95 € 48,58
Sorteer op
per pagina

3 producten

Een bloemig kantoor met de Spathiphyllum

De Spathiphyllum bekend én geliefd door hun witte lepelvormige bloemen. Naast Lepelplant wordt het soort  ook wel Peace Lily of Vredeslelie genoemd. De plant verspreidt vredige sferen met zijn elegante bloemen en volle bladerbos. De Spathiphyllum Gokyo is een variant met wat kleiner en sprietiger blad in vergelijking met de Mont Blanc variant. De Spathiphyllum op hydrocultuur is een ideale aanwinst om je kantoor op te fleuren met wat groens en bloemigs zonder er al te veel werk aan te hebben!

 

Onderhouden en verzorgen

De plant is van oorsprong de omstandigheden van de Amazone gewend, dit betekent veel water. Gelukkig staat de Peace Lily in hydrokorrels, wat betekent dat de watermeter aangeeft wanneer het tijd is voor een gietbeurt. Dit zal ongeveer neerkomen op één keer per maand. In de jungle leeft de lepelplant onder het bladerdek van andere planten, hierdoor kan de Spathiphyllum slecht tegen te veel direct zonlicht. Te veel zonlicht leidt tot gele bladeren, te weinig zonlicht leidt tot groene bloemen. Vermijd daarom de middagzon.

 

Onze opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet eerst de plant vast in je winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant je in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor je in orde met hydrokorrels. Zo heb je geen rommel in huis, ideaal hè?

Search engine powered by ElasticSuite