Skimmia

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Skimmia; de wintergroene bessenstruik

De Skimmia is een compacte struik met donkergroene bladeren. Opvallend aan de Skimmia zijn de bloemknoppen, die al vanaf het najaar de tuin sieren. Wil je dat de uitgebloeide bloemen zorgen voor besjes in het najaar, zorg er dan voor dat je zowel een mannelijke als een vrouwelijke plant hebt. Dat geldt niet voor de Skimmia Reevesiana, die tweeslachtig is en prachtige rode besjes geeft in het najaar. Een leuke toevoeging is dat deze takjes erg geschikt zijn voor in een kerststukje.

 

Verzorging en standplaats

De Skimmia staat het liefst in lichtzure grond op een schaduwrijke plaats. Hij houdt er niet van om in het water te staan, maar geef hem wel regelmatig water wanneer je hem in een pot zet.

 

Tuinplanten thuisbezorgd 

Kies bij Fleur.nl jouw tuinplanten uit en laat ze gemakkelijk thuis bezorgen! Afhankelijk van de tijd van het jaar, worden de planten binnen 2-7 werkdagen bezorgd. De specifieke levertijden kan je vinden bij de producten zelf. In de winter kan het zijn dat er een kaal plantje bezorgd wordt, omdat de soort zijn blad verliest in de winter. In het voorjaar zullen ze weer uitlopen en mooie, volle planten worden. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag! 

Search engine powered by ElasticSuite