XXL kunstplanten

Sorteer op
per pagina

2 producten

bananen-boom-210cm_aa8bda.png
€ 269,95 € 223,10
areca-palm-xxl-210_d0af56.jpg
240 cm
v.a. € 874,95 € 723,10
Sorteer op
per pagina

2 producten

XXL kunstplanten: veel groen, weinig moeite

Bij Fleur.nl hebben we ook een aantal XXL kunstplanten in de aanbieding! Ware eyecatchers en zeer gemakkelijk in de verzorging! Kies bijvoorbeeld voor de Areca Palm XXL, met een hoogte van maarliefst 240 cm!

 

Optische lengteverhoging

Grote planten geven optisch een verhogend effect van je leefruimte. Heb je meerdere objecten in je ruimte die verschillende hoogtes hebben? Dan krijg je het mooiste effect wanneer je de grote plant er net, of juist wat meer, bovenuit laat steken. Vergeet hierbij het belang van de goede pot niet. De bloempot heeft namelijk grote invloed op het resultaat. Wees niet bang om voor een grote, zware pot te kiezen: met een te kleine pot doe je afbreuk aan de indrukwekkende uitstraling van de grote plant. Neem gerust contact met ons op als u hier advies bij nodig heeft. 

 

Kies voor kwaliteit 

Bij het kopen van een kunstplant, is het verstandig te letten op de kwaliteit. Bij Fleur.nl hebben we daarom de mooiste exemplaren voor je uitgezocht. Een kwalitatief hoogstaande kunstplant gaat namelijk veel langer mee. Helemaal wanneer je hem op een goede plek in huis zet.

Want hoe zit het verzorgen van een kunstplant precies? Je hoeft de kunstplant uiteraard geen water te geven, maar er zijn wel  een paar andere dingen waar je aan moet denken. Zo doet teveel UV-straling de kunstplant geen goed. De intense groenkleur kan hierdoor vervagen. Daarom kun je je kunstplant beter niet in het volle zonlicht plaatsen. Dit is meteen ook de reden dat kunstplanten niet geschikt zijn om buiten neer te zetten. Een kunstplant is niet voor niets niet veeleisend. Echter is het voor het behoud van de sierwaarde aan te raden om de plant af en toe even af te nemen met een stofdoekje.

 

Kies een mooie plantenpot

Vergeet bij het kiezen van een XXL kunstplant het belang van de goede pot niet. De bloempot heeft namelijk grote invloed op het resultaat. Wees niet bang om voor een grote, zware pot te kiezen: met een te kleine pot doe je afbreuk aan de indrukwekkende uitstraling van de grote plant. Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de pot waar je plant in staat. 

Search engine powered by ElasticSuite